2777
2789
عنوان

توقع بیجا .. بگید بنظرتون حق با کیه

190 بازدید | 15 پست

پسرخاله شوهرم به رحمت خدا رفته . یه شهر دیگه هستن ما بخاطر کرونا نه برای مراسم و نه برای هفتش رفتیم . چون مراسم مادرشوهرم خونه خاله شوهرم بوده خیلی از ما ناراحت شدن که چرا هیچ کدوم نرفتیم . ( وصیت مادرشوهرم بوده که شهر اونا دفن بشه ) خداییش ام خاله و شوهر خاله شوهرم گلی زحمت کشیدن خرج کردن حتی بعد قبول نکردن پول و هزینه ها رو ... 

ما که نرفتیم برای مراسم دخترشون پیام داد به همسرم شما بی صفت هستین و دیگه زنگ نزنین به ما و نیاین . 

الان پدرشوهرم میگه برای چهلمش از راه دور هم شده بریم که ببینن اومدیم و سریع هم برگردیم .. 

تا اینجا رو داشته باشین . یه اخلاق بدی که خانواده شوهرم دارن وقای با یه خانواده خوب میشن بقیه رو فراموش میکنن . تو این مدت قبل از فوت پسر خاله هر بار میرفتن اون شهر خونه بقیه فامیل نمیرفتن اصلا . یکی از فامیل پسر عمه شوهرمه و  پدرشوهر و خواهرشوهرم  خیلی بی محلی کردن به اونا درصورتی که خداییش همین پسرعمه شوهرم لباس مشکی اینا رو دراورد و برا هممون چیز خرید اورد و کلی کار دیگه ... 

خلاصه پسر عمه و خانمش خیلی ناراحت شدن از پدر شوهرم و خواهر شوهرم . بعد هر موقع کاری برای پدرشوهر خارشوهرم پیش مبومد اون موقع زنگ میزدن به پسر عمه !!! یبار خانمش بهم گفت اینا مارو فقط برا کلفتی میخوان وگرنه محلمون نمیذارن ! 

تا اینجام داشته باشین

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

خب

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

بعد الان برادرشوهرم داره میره شهر اونا ساعت ۳ شب میرسه . برا مراسم چهلم پسر خاله میره ... پدرشوهر و خواهرشوهرم زنگ زدن به پسر عمه که بلند شو ساعت ۳ نصف شب برو دنبالش . پسر عمه هم با زبون بی زبونی گفته کروناست و خطر داره و اینا ... حالا پدرشوهرم خیلی ناراحت شده ... بنظر من که حق داره پسر عمه ... 

چون الان خانواده خاله شوهرم محل به خانواده شوهرم نمیذارن خانواده شوهرم میخوان راه به پسر عمه باز کنن چون هر دو سه ماه یکبار رفتو امد دارن به اون شهر ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پیچیده اس نفهمیدم چی به چیه کی به کیه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
فک میکنم خیلی بد نوشتم ... بس که اوضاع و اتفاقات پیچ در پیچه ... از همه عذر خواهی میکنم
شما هیچ ولی کار همسرتون و پدرش خیلی بد بود با وجوود کرونا هم باید میرفتن،چون اونا وظیفه ای نداشتن ک ...

دقیقا ... منم حق میدم به خاله ... چون زمان فوت مادرشوهرم هم کرونا بوده و مادرشوهرم بر اثر کرونا فوت شده . 

البته اینم بگم پسرخاله هم بر اثر کرونا فوت کرد و زمان فوتش همه ی خانواده خاله و شوهر خاله و ... کرونا داشتن و واسه همین ترسیدن که نرفتن

والا تو این کرونا نباید ادم از کسی توقع داشته باشه همین تجمع ها باعث بیشتر شدن کروناست 

درسته کاملا ... شهر اونام یه شهر کوچیکه و میگن انقد تو این مراسما شلوغ میشه و کسی اونچنان رعایت نمیکنه فاصله رو

ببخشید خانواده ی شوهرت داداش پولین نه داداش جونی.هرجا به نفعشونه هستن 

میفهمم ... واقعا هم همینطوره ... هر موقع جایی کار داشته باشن با طرف خوب میشن وقتی کارشون تموم شد بد میشن

2790
2778
2791
2779
2792