brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7377 عنوان ترکهای عزیز 115 بازدید | 18 پست بیر یولدا ددیم با خار گدندهباخدی قاپیدان کچنده گولدیبیلمردی اورگ اومار گدندهباغلاندی دیلیم اورگدن امااز قالدی چکم هوار گدندهگتمه گدیرسن یواش یواش گتجانم بیلیرسن چیخار گدنده❤میشه اینو ترجمه کنید برام❤ این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید. 1400/06/11 | 15:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه7696 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 8466 معنی کنیم حیف میشه اخه بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7377 شعربه این خوشگلی من ترجمه کنم که تباهش میکنم عزیزمم 😍ترجمش چی میشه؟ این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
مادردلسوخته۶۲ عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4779 من که چیزی نفهیدم.خیلی هم دوست دارم ترکی یاد بگیرم.فقط بلدم بگم قربان سن چوخ استیرم
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7377 آخی چه سوزناک🥲 میشه معنی کنی این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7377 معنی کنیم حیف میشه اخه اخه من هیچی نفهمیدم این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7377 خلاصه میگه وقتی بری جونم میره نه معنی خط به خطشو میخوام اخع این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
avajni عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 5087 لایک خودت باش،قرار نیست همه ازت خوششون بیاد.👍💙لینک حذف تاپیک ها
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 7377 اره دارم سعی میکنم صبر کن😂 فدات شم عزیزم این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
خانم_دبیر_آینده عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 8090 میگه که یبارم گفتم وقتی بره نگام کنه اونم وقتی از در رد شد نگا کرد و خندید و نفهمید که اینطوری خندیدنی من حسرتشو میخورم یه همچین چیزیبعد میگه که خفه شدم از ته دل و کم مونده بود وقتی داره میره هوار بکشمبعدشم میگه اگه میری آروم آروم برو و اینکه اگه بری جانم از بدنم میاد بیرون 😐😑