2789
عنوان

ترکهای عزیز

115 بازدید | 18 پست

بیر یولدا ددیم با خار گدنده

باخدی قاپیدان کچنده گولدی

بیلمردی اورگ اومار گدنده

باغلاندی دیلیم اورگدن اما

از قالدی چکم هوار گدنده

گتمه گدیرسن یواش یواش گت

جانم بیلیرسن چیخار گدنده

❤میشه اینو ترجمه کنید برام❤

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شعربه این خوشگلی من ترجمه کنم که تباهش میکنم

عزیزمم 😍ترجمش چی میشه؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

آخی چه سوزناک🥲

میشه معنی کنی

معنی کنیم حیف میشه اخه

اخه من هیچی نفهمیدم

خلاصه میگه وقتی بری جونم میره

نه معنی خط به خطشو میخوام اخع

اره دارم سعی میکنم صبر کن😂

فدات شم عزیزم

میگه که یبارم گفتم وقتی بره نگام کنه اونم وقتی از در رد شد نگا کرد و خندید و نفهمید که اینطوری خندیدنی من حسرتشو میخورم یه همچین چیزی

بعد میگه که خفه شدم از ته دل و کم مونده بود وقتی داره میره هوار بکشمبعدشم میگه اگه میری آروم آروم برو و اینکه اگه بری جانم از بدنم میاد بیرون 😐😑