2777
2789
عنوان

خواستگار

310 بازدید | 30 پست

دوستان امروز قراره برام خواستگار بیاد به نظرتون تو این ماه محرم .صفر گناه یا نه امروز صبی واسطه اومد دم در با مادرم صحبت کرد که یکی از اشناهاشون اگه اجازه بدین بیاین مزاحم تون بشیم و دختر و پسر همدیگرو ببینن 

خواستگاری بیان ولی اگه جوابتون مثبت بود بعد صفر عقد کنین🥰

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفم براتون پس امام حسین برای چی جنگید 

😐😐😐😐😐😐😐😐🤦

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

نه چرا گناه باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اخه من ب مامانم گفتم گناهه مامانم گفت بزن و برقص نمی کنیم ک ی دیداره فقط

نه به داره نه به بار فقط یه خاستگاریه که امکان داره جواب منفی هم باشه توش 

امید وارم طلوع فردا صبح در این دنیا نباشم 
نه گلم پز نیست فقط خواستم مطمئن بشم همین

حتی تو ماه صفر محضر ها هم بازه عقد هم میشه کرد گناه نیست فقط جشن باید نباشع. برا منم دعا کن ازدواج کنم گلم

این کاربری متعلق ب دو نفره یکی مجرد و یکی متاهل
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز