2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 42 پست
قبل خونه مامانت رفتن بگو ۲ بسته پوشک بخر،قبل رفتن ازش پول بگیر برو آرایشگاه ،با خودش برو خرید لباس

حتی اینجا اومدنی هم نداد خودم عیدی هام مونده بود آوردم بعدش. دوباره بچه رو بردم دکتر ماه پیش میشد ۵۰۰داد که ۴۵۰پول دکتر اینا دادم حالا پول مای بی بی اینا بماند مامانم خرید این ماه هم بهش گفتم بچه چیا لازم داره ۲۵۰زده آخه به من زورت میاد بدی بچه گناهش چیه اون چه می‌فهمه هست و نیس مکه آوردم شرمندش بشم 😔😔

من تازه عقد کردم.سه ماهه

شوهرم یه ماه ۲۰۰ داد

یه ماهم نداد.

خودشم تازه رفته سر کار و حقوقش خیلی نیس.

نظامیه و بیست یا سی روز تنهام میذاش.

بعد اون ماهی که رفت ماموریت،بهش با کمی حالت شوخ گفتم تو هوشت نمیرسه یع ماه زنتو تنها میذاری؟؟!!

نمیگی پول لازمم میشه؟؟

عوض اینکع قبل رفتن منو ببری خرید تا چیزای ک لازمممه رو بخرم گذاشتی رفتی؟؟

منو به کی سپردی؟؟؟😂😂

ایندفه که اومد مرخصی بیچاره هر چی پول داشت زد ب کارتم

یذره برا خودش نگه داشت

گفت خودت هر جور خواستی خرج کن.

من همه چیزم برا توعه.و از این ببعد این کارت هم پس اندازامون هس هم خرج کن😬😬😬

دهنمو بست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پاشو برو خونه خودت و دیگه نیا خونه مامانت هر وقت شوهرت گفت چرا نمیری همینا رو بگو بهش 

مامانم شهرستان ما تهران. بچم دنیا اومد اومدم چهل روز بمونم که خواهرشوهرم کرونا گرفته بود آمده بود خونه مادرشوهر شوهرم هم اونجا میموند مجبور شدم بمونم اینحا

همسرتون در دوران عقدی بهتون خرجی میداد یا نه  البته جسارت نباشه  چون همسر من نمیده و خسی ...

چرا نمیگیری؟؟

بگو الان من زن توعم.

دیگ از خانواده خودم تموم شدم . من الان شوهر کردم و دیگ روم نمیشه از بابام پول تو جیبی بخوام.

بگو نفقه زنت به گردنته و باید از عهده مخارجم بر بیای.

از الان عادتش ندی کارت تمومه.

منم عقدم و ازش خرجیمو میگیرم.

عزیزم شایدعادتش دادی ب خرج نکردن اومدیرخونه خرجتوزیادکن تابفهمه زن وبچه خرج داره 

من مراعاتش کردم گفتم مستاجریم  ول خرجی نکنم ولی نمی‌فهمه فک کرد وظیفمه خیلی عذاب میکشم حقوقمون ۶تومنه ولی بازم خورد و خوراکمون آنچنان نمیگیره چند ماه. یه بار خرید می‌کنه دو نفریم منم حسرت به دل موندم یه بار بگه بریم برات لباس بخرم و فلان

زنگ بزن بگو با این 250 من فقط دوبستع پوشک تونستم بخرم بچه سوخته زود باش پول بریز لباس و پماد باید بگ ...

مگه خودش نفهمه چند بار گفتم پوشک بچه ۱۳۰میخرم از اون بزرگا یه همه تموم میشه هنوز تا ماه بعد اینجام

من مراعاتش کردم گفتم مستاجریم  ول خرجی نکنم ولی نمی‌فهمه فک کرد وظیفمه خیلی عذاب میکشم حقوقمون ...

عزیزم باچلوگوشتم سیرمیشیم بایه تیکه نون وماستم سیرمیشیم ولی این کجاواون کجا، وقتی کم بخورین وخرج کنیم مردا میگن اینکه کم میخوره حالا ی امشبم نخوره نمیمیره که وبرعکس!وقتی دیدی داره بهت سخت میگیره وقتی داری عذاب میکشی ونمیبینه کم کم خرجتوبیشترکن وگرنه نمیتونی آینده ی خوبی داشته باشی باهاش فقط اعصاب خوردی داری وعذاب

انرژی مثبتشونم💕
از مامانت پول بگیر برو بخر بعد همه رو با رسیدهاش بفرست براش بگو پولت کم بود قرض کردم حالا قرض مامان ...

اصلا جواب نمیده عزیزم برای من که میگه اشتباه کردی قرض کردی و پس نمیده

2827
2791
2779
2792