2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=205969912]عااشقشمممم من خیلیی از جو دانته خوشم میااااد[/QUOTاره من عاشق شیم سوریون بودم به نظرم خیلی به جو دان ته میومدد کلن همشونم عشقنننن

هر چه مرهم میگذارم بند میاید مگر ای وطن خون تو از اروند می اید مگر؟

[QUOTE=205969912]عااشقشمممم من خیلیی از جو دانته خوشم میااااد[/QUOTاره من عاشق شیم سوریون بودم به نظ ...

اره همشونو دوس دارم خیلیی خوبن

شیم سوریونم خیلی خوبهههههه

هایون چول هم دوس داشتم با یونهی بمونه ولی بی ادب باز رف پیش سوجین خیلی واسه یونهی گریه کردم😅

از دختر سوجین خیلی بدم میاد ولی🤣

اره همشونو دوس دارم خیلیی خوبن شیم سوریونم خیلی خوبهههههه هایون چول هم دوس داشتم با یونهی بمونه ول ...

من سوک هون و خیلی دوست دارم ولی مین سول اه خیلی گناه داشت آنقدر گریه کردم واسش حد نداره ها یون چول هم خیلی عاشقش بودن با حقش نبود اوه یون هی اینجوری رفت واسه اونم آنقدر عر زدم 😂😂😂😂😂

من سوک هون و خیلی دوست دارم ولی مین سول اه خیلی گناه داشت آنقدر گریه کردم واسش حد نداره ها یون چول ه ...

کلا تنها سریالیه ک سرش گریه میکنم😅

همش منتظرم یونهی یجوری زنده بشه برگرده🤣

ی سکانس هست همیشه تو ذهنمه سر اون خیلی گریه کردم

یون چول یونهی رو بخاطر سوجین و دخترش ترک میکنه و از خونه میره

یونهی با اون خانومه ک ماساژوره میرن سونا بعدش به یونهی میگه یون چول ترکت کرده؟ اونم داره غذا میخوره و چشاش پر اشک میشه و بغض میکنه و تند تند غذا میخوره 🥺خیلی واقعی بازی کرده بود

اشکام بند نمیومد

نمیدونم میدونی کجارو میگم یا نه🥺

الان باز گریم گرف😭😂

کلا تنها سریالیه ک سرش گریه میکنم😅 همش منتظرم یونهی یجوری زنده بشه برگرده🤣 ی سکانس هست همیشه تو ...

اره خدایی خیلی مظلوم بود منم برای این سریتل و عاشقان ماه و ملکه کی خیلی گریه کردم

اره پنت هاوس یچیز دیگس سریال کره ای نمیشناسی مثه اینا قشنگ باشه؟  راستی سریال ایا تو هم انسان ...

اونم دیدم خدای قشنگ بود من پسره رو ربات بود خیلی دوست داشتم 

اینا خیلی عالین 

دوبونگ سونگ زن قوی 

سقوط بر روی تو 

عاشقان ماه 

ملکه کی 

هیلر 

کی۲

شکارچی شهر 

پسران برتر از گل 

منشی کیم چشه 

دبلیو 

اونم دیدم خدای قشنگ بود من پسره رو ربات بود خیلی دوست داشتم  اینا خیلی عالین  دوبونگ سون ...

مرسی نگاشون میکنم😍

اره رباته خیلیییی خیلییی خوب بود

همش دلم میخواس منم داشته باشم☹️😂

مامانم هم عاشقش شده بود🤣