بچه 3 ساله هم دارم 5 ساله باهمیم و اینکه 2 سال اول ازدواجمون هرعذابیییی ک فکرشو کنید کشیدم حتی بچم ک 3 روز بود به دنیا اومده بود کتک خوردم 40 روز بود ک عروسی کردم برادر شوهرم و همسرم دوتایی زدن همسر خوش غیرتمم داشت نگام میکرد موند 2 سال بعد ازدواجم با خانواده همسرم قطع رابطه کردم الانم باز دعوا داریما ولی ن به اون شدت ولی خب فایده ای نداره چون همون اولا کل احتراما از بین رفت الانم میگم جهیزیه و مهریه نمیخوام همون 50 میلیون پول بده توافقی تمومش کنیم چون اگه بریم دادگاه اون طلاق نمیده و معلوم نیس چند سال از جوونیم میره
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
عزیزم زنگ بزن مشاوره ۱۴۸۰رایگانه هم حقوقی داره هم خانواده
#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
آخه مگه داریم از این مردا این یعنی چی چقدر ابله چقدر نادان چقدر..... من نمیدونم واقعا پدر و مادر اینجور مردا چه آدمایی بودن که تربیت کردنشون این جوری شده. حتما باید جدا بشی هر جور شده یه همچین ادمی هیچ وقت درست نمیشه
سن سه سالگی خیلی بچه مراقبت میخواد منظورم از لحاظ ارامش روانی هستش خواهشا اگه بحثی چیزی میخواید کنید اصلا بالاسره بچه اتون انجام ندید و در مورد طلاق هم مشکلتون با همسرتون اگه فقط دست بزن هستش حتما قبلش به روانشناس مراجعه کن و اگه دیدی مشکلش حل نمیشه بعد طلاق بگیر