2821
2789
عنوان

کرونا

126 بازدید | 13 پست

بچه ها امروز 27 روز از شروع علایم کرونام میگذره

از روز 21 اسهال گرفتم و دوباره بی اشتها شدم الان هن گاهی تو قسمت پایین بدنم لرز احساس می کنم

رفتم دکتر گفتش دیگه فعالیت ویروس تموم شده این می تونه عوارضش باشه یا اینکه تو مصرف غذا نا پرهیزی کردی

یه بنده خدایی می گفت شاید بخاطر استرس باشه

کسی هست که این شرایط رو تجربه کرده باشه؟

همیشه همیشه خدا هست و خدا هست و خدا هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه روز رفتم پیش آبجیم ۳یا ۴ روز بعدش آبجیم گفت کرونا گرفتن  تو این ۴ روز خونه پدر شوهرش بودن  

منم وقتی از خونه آبجیم برگشتم سر درد خفیف گرفتم ک خوابیدم فرداش خوب شدم  تا الانم هیچ مشکلی ندارم

کرونا دلتا چند روزه علائمش مشخص میشه؟

احتمالش هست گرفته باشی

آخه تو این سه چهار روز ک خبر نداشتم با هر کی ک در ارتباط بودم کرونا نگرفت حتی با خواهر شوهرم ک بارداره نشستم حرف زدم ولی نگرفت اخه هنوز خبر نداشتم ک آبجیم کرونا گرفته

آخه تو این سه چهار روز ک خبر نداشتم با هر کی ک در ارتباط بودم کرونا نگرفت حتی با خواهر شوهرم ک باردا ...

بستگی داره منم از مامانم گرفتم خیلیا رو دیدم ولی اونا نگرفتن علایم دیدی برو تست بده

خودشناسی DNA plus
من یه روز رفتم پیش آبجیم ۳یا ۴ روز بعدش آبجیم گفت کرونا گرفتن  تو این ۴ روز خونه پدر شوهرش بودن ...

از ملاقات شما و خواهرتون چند روز گذشته؟

از ملاقات شما و خواهرتون چند روز گذشته؟

یک ماه شده 

ولی تو این یک ماه فقط همون روز ک از خونه آبجیم برگشتم سر درد خفیف گرفتم فرداش خوب شدم  بعضی روز هاهم بدنم تیر خفیف میکشید خوب میشد 

تو این چند روز ک خبر نداشتم آبجیم کرونا داره با خیلیا در ارتباط بودم اونا نگرفتن اونا هم ب کسی کرونا ندادن

والا بنظرم از استرسه؛؛ عزیزم اگه خدایی نکرده قرار بود اتفاقی بیفته روزای اول بد میشد الان دیگه دوره ...

خدا کنه

دعا کنید زودتر خوب شم

خدا همه مریضها رو شفا بده انشاءا...

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز