2777
2789
عنوان

راهنمای کنید

148 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من دوسال پیش از همسر سابقم جدا شدم ...و مجبور شدم برم جهازمو بیارم‌‌... همه جهیزیه رو خودم خریده بودم الا ماشین لباسشویی فرش و تلوزیون که این سه قلم رو شوهرم گرفته بود جز این سه تا از سوزن تا هرچی تو خونه بود مال من بود....اما تو سیاهه جهیزیه ام پدرم اون سه قلم رو توی سیاهه جهاز خودم نوشت... حتی شوهرم و شاهدین هم امضاش زدن....طبق لیست ما همه جهاز رو اوردیم حتی اون سه قلم رو....شوهرم گف اون سه قلم مال منه منم گفتم نه مال منه تو امضا زدی گفت باید قسم بخوری که مال توعه تا بدمشون بهت منم در حضور دادگاه گفتم والله همرو خودم خریدم ولی دست روی قرآن نذاشتم چون گفتن بگه بخدا مال خودشه بهش میدمشون منم که گفتم دادگاه به نفع من شد ....میخاستم بدونم آیا این قسم با وجود اینکه خود شوهرم اون سیاهه رو امضا زده بود و شاهدین هم امضا زده بودن اشتباه بوده؟؟ آیا کفاره داره؟؟ خیلی حالم بده کسی هست توضیح بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون سه قلم در برابر قسم خدا هیچ ارزشی نداره بنظرم گناه داره بده بهش تا بره اون خدا رو پشت خودش دونسته و اعتقاد داره توهم اعتقادات خراب نکن همه چی ک تو خریدی اون سه تام میخری بیخیالش اسی جون

خیلی بچه سن بودم هیجان و عصبانیت باعثش شد واقعا

اگر عصبانیت بوده و قسم خوردی

یا از طریق امضاء به شما بخشیده بوده 

به دفتر مرجعت تماس بگیر 

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...