2789
عنوان

دعا مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 30 پست

عزیزم اینا کرونا گرفتن اگه خودشون رعایت میکردن 

مطمئن باش بکی دیگه یه اشتباهی کرده باعث آلوده شدن اینا شده 

بالاخره که سر کار و بازار و خرید که داشتن زندکی که تعطیل نشده 

فقط خدا نگهدارمون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرگ و زندگی دست خداست نه بنده ی خدا

اینی هم که پنج نفر از اعضای یه خونواده گرفتن کاملا واضحه! یه نفر گرفته به بقیه هم داده... خیلی ها هستن که با تمام رعایت کردن ها بازم کل خونواده درگیر شدن..

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
اگه به قادر مطلق بودن خدا اعتقاد دارين اين سوالا چيه واقعا تو زمونه الان با دعا گرفتن ميشه كسي رو كش ...

سوال پرسیدم و اولش هم گفتم فکر نکنم دوست عزیز شما اجازه داشته باشی بگی چی بپرسیم چی نپرسیم

دکتره ب من میگفت ژن تأثیرش زیاده ..اگر یکی بمیره بقیه سخت میگیرن یا فوت میشن..اما تو خانواده اگه یکی ...

این حرف خیلی منطقیه👌ولی خب این بنده خدا که فوت شد پسرش با این که بستری شد خوب شد یا خیلیای دیگه ...

تجربتونو میگین لطفا؟

خانوادمون ۸ نفره اس اسفند ۹۸ که کرونا ترسناک به نظر میرسید خواهرم گرفت شدید نبود تو خونه خوب شد بعد یکی یکی همه گرفتیم هر سه ماه یه نفرمون کرونا داشت

همه خفیف بود یعنی کارشون به اکسیژن نکشید

ولی مادرشوهر خواهرم گرفت یه هفته بستری بود

برادرش و چند نفر دیگه از فامیلشون هم فوت شدن

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
این حرف خیلی منطقیه👌ولی خب این بنده خدا که فوت شد پسرش با این که بستری شد خوب شد یا خیلیای دیگه ...

ببین عزیزم.منم کلا ب دعا اعتقاد نداشتم...تا روزی ک پدرمرحومم با زن دوم داداشم بحث کرد ...بعدازون عروسش ب هربهانه ای غذامیپخت میاورد...پدرمن سالم و سرحال...ب مرور سی کیلو وزن کم کرد...ازمایشها سالم...حال ندار شد تا اینکه بعد از شش ماه کلا راهی بیمارستان شد و بعد از ده ماه فوت شد...روز سومش سرخاک عروسش ی چیزایی روقبرش مینوشت و اب میریخت...ی خانوم غریبه اومدگفت اون خانوم سر خاک مرده داره طلسم چال میکنه...کنجکاو شدم زنگیدم پاسخگویی مسایل شرعی...درکمال تعجب گفتن دعا و طلسم وجود داره و با خوراندن خوراکی و گرفتن دعا حتی میتونن مرگ کسی رو هم جلو بندازن

😐😐😐۲ دقیقه سکوت چقدر حرفات سنگین بود وای 

من از دعا فقط ب حرز امام جواد اعتقاد دارم و ایت الکرسی برای اعضای خانواده م...عروس لورفت...میره پیش دعانویس یهودی ک کثیفترین ادمها هستن ...ولی پاسخگوی شرعی میگفت ب بدترین شکل جواب کارشونو میگیرن