2821
2789
عنوان

فرزند پروری

84 بازدید | 5 پست

سلام من پسرم پانزده سالشه....زیاد  پای گوشی و لب تابه البته زیاد که میگم اگر کنترلش کنم زیاد نمیره ولی اگر به اختیارش باشه دلش میخواد مدام پای بازی باشه ..از یه طرف بخاطر کرونا نه جایی می‌ره نه کلاسی نه کاری ...فقط یه وقتهایی با هم میریم تو طبیعت .... چون پدرش خیلی بهش سخت میگیره که زیاد پای گوشی و بازی نباشه اینم کم کم داره پنهان کاری می‌کنه یا به دروغ میگه بازی نمی‌کنم یا کار دیگه ای میکنم ....خسته شدم اخیرا بینشون اختلاف و بحث پیش میاد ..باباش صداشو بلند می‌کنه یا پسرم حاظر جوابی می‌کنه و این باباشو ناراحت می‌کنه من خیلی ناراحتم برای این مسأله  کمکم کنید چجوری باهاشون برخورد کنم پسرمو چجوری نصیحت کنم ؟با باباش چجوری صحبت کنم بچه رو درک کنه ؟شما بودین چکار میکردیم برای حل این مشکل ؟فک کنید جای من هستید 

من بودم پسرمو کلاسای انلاین ثبت نام میکردم

هر چیزی‌که خودش علاقه داره

و اینکه از حاضر جوابی بچه خوشم میاد! اصلا دوست ندارم بچم مثل خودم خجالتی بار بیاد

شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بودم پسرمو کلاسای انلاین ثبت نام میکردم هر چیزی‌که خودش علاقه داره و اینکه از حاضر جوابی بچه خو ...

بچه بی ادبی نیست میگه فقط دارم از حقم دفاع میکنم .الان زبان ثبت نامش کردم ولی میخواستم جوری باشه که از گوشی و لب تاپ دور باشه 

قطعا از یه مشاوره کمک میگرفتم یا تو خلوت باباباش حرف میردم وسعی میکردم تفریحای دیگه جایگزین کنم احتم ...

متاسفانه معلومات خودم و همسرم همیشه از مشاورها بیشتر بوده هیچوقت به دردمون نخورده ....با باباش صحبت کردم اعتقاد داره زندگی قانون داره و باید اصول داشته باشه بچه نباید بی سر و پا و بدون برنامه و بدون هدف زندگی کنه ..یه برادر داره با هشت سال اختلاف سنی

سلام

عزیزم من دوره های خانم دکتر مهسا ساداتی فوق تخصص روانشناسی کودک و نوجوان رو تهیه کردم

واقعا کاربردی هست برا هر مشکلی یه راهکار داده

توی سایتشون در دسترسه اسم ایشون رو سرچ کنید میتونید از سایتشون تهیه کنید

خیلی از مربی های مهد و دبستان و راهنمایی و حتی دبیرستان پیشنهاد کردن🌹🌹