2777
2789
عنوان

ارزش داشتن

514 بازدید | 39 پست

به نظر شما اگر واسه تلاش کردن و رسیدن به دبیرستان تیزهوشان ۷ الی ۸ میلیون خرج کنم ارزش داره؟ 

مشاور دارم به ماهی ۲۰۰ که در ده ماه میشه ۲ میلیون

تا حالا کتابکار خریدم به ۶۰۰ و تا ۱۰ ماه دیگ حداقل به ۱.۵ میلیون میرسه

و کلاس های پنجشنبه مدرسه به ۷۰۰ هزار تومان

و سر این دو راهی موندم که یه پکیجی مال دکتر حسینی هست که درس ریاضی و و ۴ بخش علوم ریاضی و فیزیک و شیمی زمین و و یه پی دی اف برای دروس عمومی و اموزش استعداد تحلیلی و پی دی اف و کتابکار به ۳ میلیون به نظر شما خوبه ؟؟

یا اینکه بیام واسه ریاضی سایت آلا رو ببینم و علوم هم در کتابکار ها (کتابکار و سایت رو مشاورم بهم گفت ولی پکیج هم میگه خوبه) 

تو رو خدا بگید چیکار کنم پکیج رو بخرم یا نننننننن ؟

پدرم میگه بخر و مادرم میگه تصمیم با خودت

نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش به حالت چه پدر مادر خوبی خوش به حالتتتتتتتتتتتتتتت.تو هم تا جایی که میتونی جبران این همه زحمتشون بکن سر افرازشون کن با کسایی که تیز هوشان قبول شدن تو ابن سایت زیاد دیدم صحبتی داشته باش راهنمایی اونا برات بهترین راهنمایی هست عنوان تاپیک بزن تیزهوشانیا کمک مستقیما اشاره کن بیان تاپیکت

اینایی ک میگیو نمیدونم خوبه یا نه اما اگ نتیجه بده خیلی خوبه چون مدرسه تیزهوشان بری دیگ سال کنکور درگیر کلاسای کنکور وهزینه های عجیبش نمیشی چون تو خود دییرستان باهاتون کارمیکنن

البته اینم بگم وارد ک بشی ممکنه چند ماهی واقعا اذیت شی چون بچه هایی ک از راهنمایی تیزهوشان بودن سطحشون واقعا بالاست من دختر خالم کلاس هفتمه زیست دهم و یازدهم و تابستون تست میزدن  و حرکت شناسی 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

چه خبره 

مگه تیزهوشان چه مزیت خاصی داره؟

مهم تلاش خودته گلم

من مصاحبه ی همین نفر اول کنکور تجربی رو خوندم نوشته بود من تو مدرسه ی عادی بود فقط با تلاش خودم تونستم موفق بشم

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

وقتی می‌تونی هزینه کنی حتما استفاده کن..من اطلاعی ندارم از این پکیجا و آزمونا از مشاورت مشورت بگیر

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
چه خبره  مگه تیزهوشان چه مزیت خاصی داره؟ مهم تلاش خودته گلم من مصاحبه ی همین نفر اول کنکور ت ...

نه اتفاقا امسال اعتراض حتی به رسانه های خبری هم رسید چون بالای ۸۰ درصد رتبه برترا از تیزهوشان بودن چون عدالت اموزشی بین همه گفتن برگزار نشد 

اما واقعا مزیته هرچند واقعا فشار میاد به ادم اما سطح علمیه مدرسه تیزهوشان اصلا قابل مقایسه نیست

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

اگه واقعا در حد تیزهوشان باشی بدون این همه داستان هم میتونی بری تیزهوشان. ولی فکر کنم خیلی داری زور میزنی. اینجوری فایده نداره

یکی از فامیلای نزدیک ما تیزهوشان خوند. یدونه کلاس هم نرفت 

مهم خودتی ولاغیر ..تست بزنی ،خودت خوب بخونی-، و از همه مهم تر با علاقه و دید خوب جلو میری موفق میشی ، دیگه استادش چندان مهم نمیشه و تنها راهش به نظرم اینه که ازمون ثبت نام کنین و وقتی خودتون پیشرفتتون رو ببینین دیگه لازم نیست پولی بدین به کلاس ها

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
اگه هدفت مهاجرت یا خوندن دورشته تو دانشگاس و هوش خوبی داری اره

دوست دارم ۲۰ سالگیم برم کانادا یا ایتالیا سرمایش هم پدرم میده و دوست دارم پزشک بشم ولی نمیدونم پدرم اجازه بده تنهایی برم یا ن