2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر

153 بازدید | 12 پست

دوستان شوهرم خیلی دوسم داره هر چی ام بگم نه نمیگه

ولی یه چیزاییش خیلی رو مخمه،مثلا خیلی وابسته خانوادشه،خیلیییی مامانش بگه فلان چیز خوشمزه نیست شوهرم منم میگه آره طعمش بده،بدون هیچ دلیل خاصی،خانوادش خیلی صمیمی ان،دوست دارن از همه چیز همه خبر داشته باشن،همه دختر پسراشم همینجورن،

من هفته ششم بارداری‌بارداریمه کسی خبر نداره هنوز،خیلی اذیت میشم این روزا،شوهرم میبینه خونه به هم ریخته اس،میره مامان باباشو میاره خونمون،اصلا یکبار نشده تنها بره اونجا و مهمون با خودش نیاره،یه بار ساعت ۱ ظهر زنگ زد داداشم و زن داداشمو میارم ناهار درست کن،گفتم ناهار خودمون آمادست از بیرون بگیر،چه وقت خبر دادنه،حالا امروزم دید اذیتم کلا خواب بودم رفت یه وسایلی مال مادرش بود تحویلش بده رفت با خودش مهمان اورد،اینم بگم شوهرم خودش به زور میارشون،حالا خودشم زنگ نزدا،به خواهرش گفته بود اون پیام داد مامان بابام با مصطفی دارن میان

حالا رفته برسونتشون خونشون،عصبیم کرده

ی بار بشین راجب این مسئله باهاش حرف بزن 

بگو این زفتارتو دوست ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مهمونا چطورن ،اخلاقشون ؟ پشت سر حرف نمی‌زنن ؟ اگه خوبن بی خیال شو

اره بدبختا خوبن مهربونن،اصلا پشت سر کسی حرف نمیزنن تنها بدی که دارن اینه از شوهرم خیلی توقع دارن،مثلا هر ماه بهشون پول بده براشون چیز میز بخره