2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداکثر دیگه؟ یعنی بعدش قابل انتقال نیس؟

والا تا یه ماه هم شنیدم ولی دکترا میگن 21روز میخوای مطمئن بشی بعد 21روز تست بده

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

واسه سرکار رفتن فقط دو هفته اجازه داری قرنطینه باشی. معمولا بعدش میگن خوبی برو سرکار ، ولی بین مردم میگن تا ۲۱ روز ناقل هستید .

خدا میدونه ، فعلا که دکترها از این بیماری سر در نیاوردن و جواب سوالات رو هم معلوم نیست درست میگن یا غلط. 

واسه سرکار رفتن فقط دو هفته اجازه داری قرنطینه باشی. معمولا بعدش میگن خوبی برو سرکار ، ولی بین مردم ...

خداکنه تا همون ۲۱ روز باشه البته هنوز مطمئن نیستم دارم یا نه جواب تست سه روز دیگه میاد

انشالله  من که علائم ندارم فعلا ولی مادرم گلودرد و کمی ابریزش داره

آبریزش و گلو درد که علایم کرونا است. یک نفر هم بگیره تا بقیه بیان بفهمن گرفتند. مگه زود متوجه بشی و تو خونه هم ماسک و قرنطینه .