2777
2789
عنوان

اونایی که ارتودنسی کردن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست
من درمیاوردم با اون که نمیشه مسواک زد اگه میشد درنمیاوردم  دردشم روز های اول هست بعد به مرور کم ...

موقع شام و نهار هم در میاوردی؟ 

یعنی من الان موقع شام در بیارم تااااا موقعی که می‌خوام بخوابم و مسواک بزنم نندازم، بعد مسواک بذارم؟

کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمی‌داره🕶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم موقع غذا خوردن و مسواک زدن دربیار شبا حتمااا بزار اولش سخته بعدا عادت میکنی  

دوباره بعد از شام بذارم برای مسواک در بیارم؟

منم میخوام برم حین ارتودنسی درد داره ؟ اصلا تو مطب درد میکشی یا نه هر چی درد هست بعدشه؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
موقع شام و نهار هم در میاوردی؟  یعنی من الان موقع شام در بیارم تااااا موقعی که می‌خوام بخوابم ...

راستش یادم نمیاد۲۰سال پیش بود ولی اگه نمیشه بخوری حتما دربیار دوباره بعد ازشستن بذارش

منم میخوام برم حین ارتودنسی درد داره ؟ اصلا تو مطب درد میکشی یا نه هر چی درد هست بعدشه؟

تا یکی دو روزه، دردش بستگی داره دکتر چه کاری رو دندونت انجام بده

ن فقد بعدش تا چند روز درد داری دردشم مثل لق بودن دندونه خیلی لذت بخشه 😐

یعنی زیر دست دکتر اصلااا درد نمیکشی؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...