2777
2789

بدون مشکل مالی 

بدون استرس 

همسر و فرزندت عاشقت باشن

سنگی در چاه انداختم   دلم برای چهل عاقل تنگ شده بود ......                                                                                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی باشه؟ 

خوشبختی برای هر کس تعریفی داره. همه یه مدل احساسش نمیکنن. یکی با خونه داشتن یکی با ماشین یکی با سفر یکی با پول یکی با دین یکی با خونواده حالش خوبه و احساس خوشبختی میکنه. باید ببینی چیا خوشحالت میکنه اگه اونارو الان داری تو زندگیت پس زندگیت ایده آله

زندگی که توش همه چی داشته باشی .هم خانواده خوب .هم سلامتی .هم پول .هم شغل و وجه اجتماعی .هم شادی و خوشحالی .همه چی کنار هم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
👌👌باید چیکار کرد به این زندگی رسید؟ شانس؟ تلاش ؟ 

تلاش و هوش و فکر اقتصادی 

سنگی در چاه انداختم   دلم برای چهل عاقل تنگ شده بود ......                                                                                                             

بنظر من ی زندگی ایده آل .بدون ازدواج هست .من ب شخصه زندگی بدون همسر رو بیشتر دوست دارم مستقل بودن و داشتن شغل مناسب . تنها زندگی کردن .چون خانواده هم ادمو تحت فشار میزارن