helennnn16 مدیر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 2541 عنوان بچه ها بیاین بازی💛👑 | مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 124 پست بدویین بیان @ماهگل۰۰ @عسل_جانم @دختری_از_جنس_طلا @دختر_جذاااااب @دلبرمم تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄ 1400/06/10 | 16:19 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهگل00 عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35072 فدا نکنه عشخممم😂🍫 خوبم شکر ولش کن عنترو😂✌ 😅😅😅🤣🤣🤣عنترههه عشققق منهههه نگارررر نگارررر خولههه 😉😉😅😅🤣🤣عاشق این دیوونه ام من@عسل_جانم دیوونههههه عنترررر😉😉🤣🤣 .....
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 😅😅😅🤣🤣🤣عنترههه عشققق منهههه نگارررر نگارررر خولههه 😉😉😅😅🤣🤣عاشق این دیوونه ام من @ ... ۰😂😂😂😂😂✌حالا داد نزن کرمون کردی😂😂😂🙉 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
ماهگل00 عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35072 جرعت یا حقیقت . خوش اومدی خوشگلم مرسییییی فدااتتت خب تو بگو حقیقت بدترین حرفی ک از جنس مخالف شنیدی؟ بدترین کاری ک کردی بعد خیییییلی پشیمون شدی؟از منم بپرسین ح ....جرعت هم اگه میخوای بگم ...خب میگم از آخرین چتت با رلت اسکرین بزار خخخخ🤣🤣 .....
helennnn16 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 2541 اقا از من حقیقت بپرس😃 تا حلا شده جلو فامیله پسر سوتی بدی تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄
پارمیدابانو عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 450 حقیقت تا حالا جلو پسر خوردی زمین جرعت داری برو تایپیک بزن بگو مریم عاشقتم بعد من و تگ کن تاپیک زدم میدونی من حاضرم عاشق تو باشمو تنها با خیالت زندگی کنم تا عاشق تو باشمو با یکی دیگه زندگی کنم😅😄
helennnn16 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 2541 حقیقت خواستید بپرسید✌ جون بخوا خب اخرین سوتی که دادی کی و کجا بوده تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄
parvaz_n_m عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 4959 تا حلا شده جلو فامیله پسر سوتی بدی ن بابا پسر کجا بود😞🔪 من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
helennnn16 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 2541 برا من جرعت بگید پاشو برو مایتابه مامانتو خط بنداز تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 جون بخوا خب اخرین سوتی که دادی کی و کجا بوده 😂😂😂آقا من کاا سوتیم همشونم کپی دارم میخوای بگم؟تایپک زدم پربازدید شد خودم ترکوندم😅😅 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
پارمیدابانو عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 450 بپــــــــــــــرســـــــــیـــــــــــن میدونی من حاضرم عاشق تو باشمو تنها با خیالت زندگی کنم تا عاشق تو باشمو با یکی دیگه زندگی کنم😅😄
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 باشه 🤣🤣🙏🙏🙏 😂😂😂🤪😘عشخمی شوخی کردماصلا دلت میخواد بیا بزن😅 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
تنها000 عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21662 پاشو برو مایتابه مامانتو خط بنداز جرعت بگو تاپیک باشع بهتره :)