helennnn16 مدیر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 2541 عنوان بچه ها بیاین بازی💛👑 | مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 124 پست بدویین بیان @ماهگل۰۰ @عسل_جانم @دختری_از_جنس_طلا @دختر_جذاااااب @دلبرمم تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄ 1400/06/10 | 16:19 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 سلام فدات خوبم ن والا خبر ندارم نگرانشم😕 اوهوم از صب نیست همیشه بود دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 چچچ بازیییی.....منم اومدممم ساااام👋👋😁از نگار خبر نداری؟ دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
helennnn16 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 2541 @parvaz_n_m تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄
ماهگل00 عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35072 @یه،بنده،خدا @تنها000 @پرستش۱ @دلبرمم @عسل_جانم البته شما دوتا عنترو تگ کرده خودش ولی بازم تگتون کردم 😏😏😒😒🤣🤣🤣🤣🤣🙏🙏🙏❤❤😁😁😁 .....
helennnn16 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 2541 منم هسم جرئت جز اینکه عکسمو بدم 😐 برو مایتابه مامانتو خط بنداز . بعد عکس بفرست تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄
ماهگل00 عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35072 @یه،بنده،خدا @تنها000 @پرستش۱ @دلبرمم @ ... @یه،بنده،خدا بیا جادوگر 😒🤣🙏 .....
parvaz_n_m عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 4959 @parvaz_n_m میسییی😁 من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
ماهگل00 عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35072 ساااام👋👋😁 از نگار خبر نداری؟ سلام گلممممم والا امروز چت کردیم خوبه 😁🙏❤ولی الان نمیدونم کجاست عنتر خانم@عسل_جانم کجاییی؟؟؟ ۳۱ .....
helennnn16 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 2541 حقیقت😀 تاحالا جلو کسی خشتکت جر خورده تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄
ماهگل00 عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35072 ممنان ح خواهشمگه بازی ج ح هست؟ 😁🙏من نمیدونم بازی چیه... .....
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 سلام گلممممم والا امروز چت کردیم خوبه 😁🙏❤ولی الان نمیدونم کجاست عنتر خانم @عسل_جانم &nbs ... فداتم😁تو خوبی؟صب با منم چت کرد ولی دیگه نیس دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
parvaz_n_m عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 4959 اقا از من حقیقت بپرس😃 من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌