2777
2789
عنوان

شیر الاغ !!

1578 بازدید | 19 پست

دوستان چند وقتیه شایعه شده برای رفع علائم کرونا شیر الاغ بخورید واین شیر هم به قیمت گزافی فروخته میشه!؟به نظرتون این سؤاستفاده از ضعف مردمه یا قدرت رسانه؟

زندگی صحنه یکتایی توست؛با قلم خودت بنویس❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا نه فقط تو ایران تو جهان گرونه. ۱۰،۱۲ سال پیش یه مستند از شبکه من و تو دیدم شیر الاغ و متعاقبش پنیر الاغ گرونترین محصولات لبنی تو جهان هستن. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من کار به درمان کروناندارم اما یکی میگف شیرالاغ خاصیتش زیاده راست ودروغش خدا میدونه

همین دیگه یه زمانی هم درمورد خواص جادویی عنبرالنسا صحبت میکردن.فکر کنم دارن ازالاغ به خاطر زحمات بی منتش اینجوری تشکر میکنن!😁😁😁

شیر الاغ و اسب ماده نزدیکترین شیر به شیر انسان از لحاظ دارا بودن کازئین هست. کازئین تو شیر گاو زیاد هست و معمولاً عامل حساسیت نوزادها به شیر گاو هست.

دخترم حساسیت به پروتئین گاوی داشت و من رژیم بودم دکتر دخترم در مقابل اصرارهای مامانم درباره مصرف لبنیات گفت شیر اسب میتونم بخورم که من عمراً دوست نداشتم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
شیر الاغ و اسب ماده نزدیکترین شیر به شیر انسان از لحاظ دارا بودن کازئین هست. کازئین تو شیر گاو زیاد ...

بحث حساسیت جدا عزیز دلم .بحث سر اینه که خواص درمانی عجیب و غریب براش ترسیم کردن که مایه تعجبه مردم هم این چیزارو باور کردن !!