2777
2789

امروز سرکار بودم بین تخم مرغ و ارده شیره تخم مرغ رو دادن به مردا چون مرددددن ! کجای قرآن گفته از دونوع غذا نوع بهتر و باید بدی به مردا ؟

با اینکه خودمون گشنمون بود اول غذای اونارو آماده کردن بعد مارو چون مرددددن! مگه مردا نمیگن ما قوی هستیم و زن ضفیفس؟ در این حد قوی هستین که تحمل دو دقیقه دیر شدن غذا رو ندارین ؟

۱۰ سال پیش بعد کلی مدت پسر یکی از آشناهارو دیدم سوار موتور بازی...

با اینکه همسن من بود...

چرا من چنین حقی رو ندارم ؟ اما اون داره ؟ چرا اون چون پسره میتونه تا ۱۱ شب با موتور اون همه دور از خونه تو کوچه جولان بده ولی اگه یه دختر این کارو بکنه میگن لا اله الا الله😡

چرا باید انقد تفاوت باشه بین زن و مرد و مردا انقد زن ستیز !

اگه زن نبود مرد زاده میشد یا اینکه میتونس پسری بیاره که نسل دارش باشه ؟؟؟؟

چرا ایران و افغانستان انقد زن ستیزن ؟

چند وقت پیش بیمارستان بودم مرده ۶۰ ساله اومده میگه زنم فوت کرد بیاین کمک جنازشو زود ببریم گشنمه میخوام برم نهار بخورم😐😑😔

من نمیگم دخترتونو بزارین تا ۱۱ شب بیرون خونه موتور سواری کنه ولی واقعا خیلی در حق زنان جامعه اجحاف شده اینا گوشه ای از این بی عدالتیه ...

اگه یه دختر چارده ساله میشه بش تجاوز شه یا ربوده بشه ، یه پسر چارده ساله مگه نمیشه ؟ 

اگه واقعا نگران دخترتونین باید مسئولین مدارس به جای یکی از این دروس مزخرف که هیچ وقت تو زندگی به دردمون نخورد دفاع شخصی یاد دختران مملکت بدن 

اگه بارم نگرانشین دیگه باید به تربیت خودتون شک کنین

من از جنس مخالف بدم نمیاد من از این همه تفاوت بدم میاد

امروز بعد اینکه نهار بهتر نصیب مردا شد من اعتراض کردم اما کو گوش شنوا ؟ بهشون گفتم اینکه غذای بهتر نصیب اونا شد برام مهم نیس درد من این همه تفاوت بین زن و مرده و ظلم ستیزی زنا

گفتن تا بوده همین بوده باید بگیم چشم نههههههههه تا بوده اگه این بوده خودمون بودیم که این تفکرو به وجود آوردیم چرا بگیم چشم ؟ من به احدالناسی غیر خدا نباید بگم چشم!

اگه یه دختر با مقامات بالای علمی بورسیه خارج شه نمیزارن برن اما اگه پسر باشه میزارن و هزار بار این دردناکه که فقط واسه جنسیت این حقو از دختر میگیرن ! دخترا هزار بار میتونن سرکش تر از پسرا شن 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایران افغانستان کشورای بدبخت عربی همه زن ستیزن و نقطه اشتراک همه شونم با هم اسلامه!

کجای اسلام گفته بین زن ومردتبعیض قائل بشین

کجای اسلام وحضرت محمدگفته مردبالاتراززنه وبیشترارزش داره؟

کجای اسلام گفته دخترمحدودباشه؟

پس بدون یه مشت مغزفندقی به اسم اسلام هرکاری خواستن کردن 

اسلام واقعی اینی که کردن توگوشمون نیست

🐥💜

واقعا خیلی دلم میسوزه!

ای کاش پسر بودم تا آزاد باشم همیشه خدا یکی هست که فک کنه باید بالاسر دختر باشه یا پدر یا همسر انگار دخترا آدم نیستن مورچه ای هستن که از پس خودشون بر نمیان

دو سال پیش که جواب منفی دادم به یکی از خواستگارا داد و بیداد راه انداخت که بدبخت میخواستم زیر پروبالتو بگیرم نترشی

اه اه اه

چقدر کوتاه فکرن این آدما که اگه یه دختر خودشم نخواد ازدواج کنه میگن ترشیده لابد عیبی داشته نگرفتنش ! 

😣

کجای اسلام گفته بین زن ومردتبعیض قائل بشین کجای اسلام وحضرت محمدگفته مردبالاتراززنه وبیشترارزش داره ...

تو ازدواج مرد حق زن گرفتن تا ۴ تا داره 

ولی زن؟

تو ازدواج حق طلاق با مرده ولی زن؟

دیه مرد بیشتره از زن!

پدر اگه فرزندشو بکشه قصاص نداره ولی زن!

مرد نیازی به سرپرست نداره ولی زن!

اینکه میگین تبعیضی نیست دروغه!

و در ضمن تا کسی از اسلام انتقادی میکنه میگین نه اینکه اسلام واقعی نیست!

خب طالبان که اسلام واقعی نی

داعشم که نیست

وهابیام که نیستن

القاعده هم که نیست

قوانین ما هم که اسلام واقعی نیست

پس واقعیش کدومه؟ 

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤