2777
2789
عنوان

دونات🍩 ، لطفا راهنماییم کنین 😔

268 بازدید | 12 پست

سلام. 

خانوما راهنماییم کنین. 

من قالب دونات فلزی خریدم (12 تایی) 

قبل خرید فقط درمورد اینکه فلزی بهتره یا سیلیکونی جست و جو کردم. که گفتن فلزی. 

حالا که خریدم متوجه شدم باید دمای فر 400 درجه باشه😐

حالا بگین تعویض کنم، سیلیکونی بخرم؟ 

آخه فک نمیکنم با درجه پایین تر مثلا 180، دونات پف کنه! 

صدای باد می آید ، عبور باید کرد! من مسافرم ای بادهای هموار... 

دونان که فرنمیخواد🙄

توروغن سرخ میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فر نمیخواد دونات عشقم  دوناتو باید سرخ کنی تو اینستا نواب ابراهیمی دستورشو ببین با دستور اون ...

اااا... 

حیف ک جاری ندارما. 

البته اینکه مجرد م، بی تاثیر نیست😂

سرخ میکردم. گفتم ضرر داره. قالبی درست کنم 🙃

توفرفکرنکنم زیادخوب بشه 

سرخ کن بزار قشنگ روغنش بره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
الان موندم با قالبی که خریدم چ کنم😌

بزارببینم عکسشو 

خب باهمونادوناتوقالب بزن سرخ کن 

نمیشه؟

مث این ه ولی 12 تایی ش

ندیده بودم تاحالا 

درست کردی؟ 

خوب شد؟

ندیده بودم تاحالا  درست کردی؟  خوب شد؟

سلام. 

خیلی خوب شد. 

با دمای 180 درجه سانتیگراد، ده دقیقه زمان میبره فقط ! 

خیلی بهتر از سرخ کردن ه‌!! 

چند سری درست کردم، همه میگن چ بافتی داره، چ خوشمزه س! 

البته من با سس شکلات درست میکنم، که واس طعمش بی تاثیر نیست. 

دوست داشتین دستورشو براتون بزارم. 

سلام.  خیلی خوب شد.  با دمای 180 درجه سانتیگراد، ده دقیقه زمان میبره فقط !  خیلی ب ...

بذارگلی دستورشو

بذارگلی دستورشو

سلام. 

• 1/2 فنجان آرد همه منظوره
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/8 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • کمی نمک
  • 1/4 فنجان دوغ کم چرب (از شیر استفاده نکنید)من از ماست استفاده کردم خیلی خوب شد 
  • 1 تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه 

• فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • مواد خشک را در یک کاسه ترکیب کنید.
  • دوغ یا ماست ، تخم مرغ ، روغن و وانیل را در یک فنجان اندازه گیری کنید.
  • مخلوط دوغ یا ماست  را به مخلوط آرد اضافه کنید ، تا زمانی که ترکیب شود ، هم بزنید.
  • به مدت 10-12 دقیقه آن را بپزید تا پفی که کرده بخوابدو
  • روی توری بزارید تا خنک شود
  • در یک کاسه کوچک ، پودر قند و وانیل را قرار دهید.
  • شیر را به تدریج اضافه کنید و آن را هم بزنید تا یک قاشق نرم شربت افرا بدست آید.
  • دونات ها را در حالی که گرم هستند لعاب دهید تا از همه طرف پوشیده شود.