2777
2789
عنوان

ترشح زیاد سفید

357 بازدید | 28 پست

خانما نزدیک پری خانم شروع شد ترشحات الانم ی روز گذشته هنوز دارم ممکنه واسه بارداری باشه؟؟.....تاخدی ک مثل اب میاد هی شرتمو چک میکنم فک میکنم پری شدم😝😁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😐😐😐😐😐

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

برا منم اینجوری بود پری شدم چند روز دیگه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

من ک مجردم از این ترشحا  دارم 😐

اره هست ولی عزیزم بعد عروسی موقع پریودی کلا ترح سفید قطع میشه ولی وقتی بخای باردار بشی و باشی ترشحات سفید خیلی زیاد میشن خیلی

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

حاملگی؟؟

اره اون ماه حامله بودم ولی ماهای قبلش موقع پریودی اصلا ترشح سفید نمیومد حتی تا چن روز قبل پریودی کلا ترشحات سفیدم قطع میشد...البته بگم من ماه اول اقدام باردار شدم😐الانم هفت ماهم

چمیدونم ایشالله واسه بارداری باشه

انشالله برای شما بارداری باشه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

اره هست ولی عزیزم بعد عروسی موقع پریودی کلا ترح سفید قطع میشه ولی وقتی بخای باردار بشی و باشی ترشحات ...

اها ن من قبل پریودم اینجوری میشم☹

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
عادیه در زمان مجردی!من فک کردم مشکلی دارم که ترشح میشه😑🤦‍♀️

نه بابا اتفاقا خیلی هم نرماله من از ۱۱ سالگی که پریود میشم ترشح سفیدم دارم