2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی

151 بازدید | 14 پست

من‌نمیدونم چ دلیلی داره هر وق تایپیک لابیا پلاستی زدم یا تو تایپیک بقیه ی عده میان میگن خودتو دوس داشته باشو فلان چرا دماغ عمل‌کردن لیفت این کارا عیب و ایراد نداره ولی لابیا پلاستی داره ؟ادم مریص‌نیس ک خودشو اذبت‌کنه پول بره بده وقتی یکب‌میخاد ابنکارو انجام بده ینی واقعن اذبت میشه مثه خوده من عفونت‌گرفتم از رو شلوار دیده میشه دو روز دیگ‌میخام ازدواج‌کنم باید این اعتماد ب نفسو داشته باشم ک رابطه بر قرار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من كه آخر نفهميدم تو اين عمل دقيقا چه كاري انجام ميشه و اينكه اين بزرگي كه ميگيد مادرزادي يا به ...

بعصیا مادرزادیه بعصیا هورمونیه ربطی ب رابطه ندارع الان من ک محردم رابطم نداشتم 

تو این عمل لابیا مینور کوچیک مکننن.سرچ کن عزیزم

نه خداییش دیگه حق با توئه  . یه دکتر خوب بذرا بهت معرفی کنم ،البته تو تهرانه ولی کارش خیلی خوبه ،الانم مشاوره آنلاین داره  می تونی هر سوالی داری بپرسی ازش بعد وقت بگیری..دکتر نارسیس نصیری دکتر خودم ...متخصص زنان هست و کارش هم خوبه آدرس پیجش میذارم براتhttps://www.instagram.com/dr.narcissnassiri/

من انجام دادم دردش زیاده اما ارزشش رو داشت

عزیزم با لیزر یا عمل؟هزینش چقد شد ؟چ مدتی طول کشید بتونین شرت پاتون کنین چون‌من‌میخام برم سر کار میخام ببینم میتونم یا ن

من و دختر خاله هام با دکتر شبنم سالمی تو اهواز جراحی لابیاپلاستی کردیم، خدایی رو دستشون نیست. ما شیراز زندگی می کنیم، از بس که از ایشون تعریف کردن، اومدیم اهواز و با ایشون جراحی کردیم. به نظرم جای دیگه نرو