2777
2789
عنوان

میدونی داف یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 11939 بازدید | 53 پست

بله میدانستیم این متن رو قبلا خونده بودم متاسفانه هنوز خیلی چیزها براکشورما جا نیفتاده یاد این پسرا میفتم تو خیابون تیکه میندازن میگن جوون عجب دافیه  

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه نفر میاد میگه روسپی یعنی چی😑 تو همه تاپیکا از اینجور کامنتا هست

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
خب فکر نمیکنید این واژه وقتی تو یک جامعه یا فرهنگی معنی یا کاربردش متفاوت باشه  دیگه ربطی ندار ...

مثلا این میمونه بگیم  اوکی فحش 

بر چه اساس وقتی انگلیسیه و اصلا کلمه ایرانی نیست !

یکی از دخترای فامیل ما که ۹ سالش بود  وقتی داشتم لاک میزدم گفت خوشبحالت اینقد دوست دارم منم&nb ...

😂😂😂😂😂😂جر خوردم

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
مثلا انگشت وسط که به معنی فاکه تو بلاد کفر (😐) و توهین محسوب میشه رو خیلی از معلمها موقع تدریس ازش ...

بله!!! چرا از انگشت میانی استفاده میکنه از انگشت اشاره استفاده نمیکنه چند سال پیش دوستم این حرکتو انجام داد اخراج شد