2777
2789
عنوان

خانمای سزارین

91 بازدید | 21 پست

اگه به پرستارا بگم سوند رو بعد از بیحسی بزنن و شکم رو توی بی حسی فشار بدن اینکارو میکنن؟

کسی بوده خودش خواسته یا نه 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوند دردی نداره که توی بیحسی انجام بدن

شکم رو‌ هم توی ریکاوری ماساژ میدن که بی حس هستید.و فکر میکنم‌یکبار توی اتاقتون که اونجا هم بیحس هستید

عزیزجان خودشون کارشون رو بلدن

فشار که خودشون دو بار فشار میدن 

یه بار اتاق عمل یه بار ریکاوری 

سوند هم قبل عمل قبل بی حسی وصل میکنن 

برا من البته وصل نکردن

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

سوند رو ک‌ باید قبل اتاق عمل بذارن و آماده بفرستن اتاق عمل.انچان دردناک هم نیست. با بتادین بگو خیسش کنن ک درد نگیره. ولی شکم رو تو همون بی حسی انجام میدن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ببین چون وقتی بیهوشی میزنن بهت باید سریع بچه رو بردارن وقت نمیشه بخان بعدش سوند بزنن. وگرنه برای همه عمل ها غیر از سزارین سوند رر بعد از بیهوشی میزنن. ولی توی سزارین باید سریع بچه رو بیرون بیارن

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

نه قبول نمیکنن میگن ما خودمون بلدیم کی چکار کنیم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
سوند دردی نداره که توی بیحسی انجام بدن شکم رو‌ هم توی ریکاوری ماساژ میدن که بی حس هستید.و فکر میکنم ...

پس چی میگن اینجا از درد جیغ زدیم

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
سوند رو ک‌ باید قبل اتاق عمل بذارن و آماده بفرستن اتاق عمل.انچان دردناک هم نیست. با بتادین بگو خیسش ...

اخ اخ من یبارم شکمم رو تو اتاق که حس اومده بود فشار دادن،وحشتناک درد داشت

الهم صل علی محمد و ال محمدوعجل الفرجهم

به حرف اینو اون توجه نکن بعضیا زیادی فیلم میان

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

نه بابا آنچنان دردی نداره

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.