2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 80 پست
بچها کیا قبل موعد پریودیشون زدن منفی بوده ولی بعد موعد زدن مثبت شده؟

من. یه روز قبلش زدم منفی بود روز بعد مثبت البته بتای من خیلی ضعیف بود تا نرمال بشه بستری شدم

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک پیلیز

بعدازاینکه پسر و دخترم از آب وگِل دراومدن نفس راحت کشیدم😩اما در عین ناباوری وبعداز۹سال با بی بی چک مثبت روبرو شدم😨😨اولین فکری که به ذهنم رسید سقط😔دکتر ماما فقط پول نقد میخواست😓که همراهمون نبود و برگشتیم🚶برگشتنمون همانا و.....الان دختر شیرینم بغلمه😍😍من یه جایی از زندگیم و میون گریه هام این بچه رو از خداخواسته بودم اما ترس ونگرانی که فقط خودم و خدای خودم میدونیم باعث شده بود در لحظه تصمیم غلط بگیرم و خداراشکر که خودش هوامو داشت و مانعم شد و دخترم به تمام نگرانی هام پایان داد😍😍دختر من هیچ وقت ناخواسته نبود،فرشته ی من خاص ترین و خواستنی ترین خواسته ی خدا برای من بود،عاشقشمممم😍😍😙😙
من. یه روز قبلش زدم منفی بود روز بعد مثبت البته بتای من خیلی ضعیف بود تا نرمال بشه بستری شدم

اها مرسی عزیزم زنداییم بی بی زده بود میگ ۵روز مونده ب موعدش ک منفی شده من گفتم بزاره بعد موعدش بزنه شاید مثبت بشه

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
عزیزم منفی بوده بیبی چکم البته هنوز پریود نشدم

ااااا عزیزم فدای سرت ان شالله زودی بیای خبر خوش مامانی شدنتو بدی گلم

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
عزیزم منفی بوده بیبی چکم البته هنوز پریود نشدم

منم مثل شمام روز۵تاخیر بیبیم منفی بود.الان ۱۰روز شده ولی پری هنو نیومده.نمیدونم چیکارکنم دارم خل میشم.خب اگ حامله نیستم حداقل پری شم راحت شم!

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
منم مثل شمام روز۵تاخیر بیبیم منفی بود.الان ۱۰روز شده ولی پری هنو نیومده.نمیدونم چیکارکنم دارم خل میش ...

من امروز بعد ۶ روز تاخیر پریود شدم 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
پریود شدم امروز 🥲

اخی عزیزم ان شالله دفعه بعد . خدا بهترین زمان رو برای حاجن روایی انتخاب میکنه همیشه . زمانبندی خدا بهترینه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
من امروز بعد ۶ روز تاخیر پریود شدم 

عیبی نداره حداقل ازبرزخ اومدی بیرون.انشالا ماه بعد.صبح میخام بی بی بزنم ولی فک کنم منفی باشه

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم