2777
2789

صبر کن ۷ روز دیگه نشدی یه بی بی چک بزن منفی بود بخور هنوز نخور

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نخور ۳روز دیگ صبر کن بی بی دیگ بزن

عاشق امضات شدم😍😂

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

نیگا تو ده تا گالن زعفران هم بخوری اون ک بخاد بمونه میمونه. ینفر میگفت طرف اینقد زعفران خورد بچش سفی ...

من نمیخوام چیزیش بشه اگه هس دردش ب جونم خدا نکنه چیزیش بشه تو اقدامم ۳ ماهه الان دو روز عقب افتاده میگم اگه منفیه زعفرون بخورم پری بیا

شما بعد چن روز نشون داد

من روز موعود نشون داد اما دخترداییم تا ۱۰ روز بی بی چکش منفی میشد اما الان یدونه پسر تپلی داره که چند روز دیگه ۶ ماهه میشه ممکنه لقاح دیر باشه نشون نده

نیگا تو ده تا گالن زعفران هم بخوری اون ک بخاد بمونه میمونه. ینفر میگفت طرف اینقد زعفران خورد بچش سفی ...

احتیاط شرط عقله لابد یه چیزی هست که میگن نخورین دیگه

من نمیخوام چیزیش بشه اگه هس دردش ب جونم خدا نکنه چیزیش بشه تو اقدامم ۳ ماهه الان دو روز عقب افتاده م ...

بعضیا دوهفته میزنن منفیه ولی درصورتی ک باردارن نمونه بارز خواهرشوهر خودم. چرا اینقد نا امیدی

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
احتیاط شرط عقله لابد یه چیزی هست که میگن نخورین دیگه

من خودم سقط داشتم بخاطر تشکیل نشدن قلب. اینقد زعفران خوردم که دفع بشه هیچ افاقع نکرد فقط فشار خودم بعد خوردنش میفتاد همین

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز