2777
2789
عنوان

عمل بینی 🙈🤧

110 بازدید | 10 پست

دو ساله دوس دارم بینیمو عمل کنم.  پسرم ۳ سال و ۸ ماهشه همش بخاطر اون عذاب وجدان میگیرم میگم کاریم نشه یا اون اذیت نشه و بترسه. چیکار کنم بنظرتون

پسرم دنیامه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزرگه ديگه

فقط تا يك هفته يكى بايد ارش مراقبت كنه

تا چند وقتم بغلش نكنى

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
برا چی بترسه خدا رو شکر الان همه ماسک دارن توهم اون اوایل همش ماسک بزن واروم اروم ماسکتو بردار تا جا ...

یا اگه از گچ صورتت می‌ترسه از اول بهش بگو یه جور ماسک جدید اومده خیلی جنسش خوبه باید برم دکتر برام وصلش کنه واول امادش کن که یه هو جا نخوره یادمه دفه اول که موهامو رنگ کردم روسری سرم بود خونه مامانم بودم بعد پسرمو بغل کردم داشتم شیرش میدادم مامانم گفت کو موهاتو ببینم من روسریم برداشتم .یه هو پسرم چشاش چهار تا شد سینمو ول کررد و اآاآآآآج واآآآآا ج نگام می‌کرد هنگ کرده بود 

یا اگه از گچ صورتت می‌ترسه از اول بهش بگو یه جور ماسک جدید اومده خیلی جنسش خوبه باید برم دکتر برام و ...

امادش کردم گفتم میخوام بینیمو چشب بزنم و..

از کرونا هم میترسم لامصب زیاد شده شانس من

پسرم دنیامه

نه بابا دیگه این همه هم حساسیت لازم نیست واقعا....یه دکتر خوب برو که کارات زود تر انجام بشه ...از لحاظ کرونا هم مشکلی نداشته باشی ....من یه دکتر خوب میشناسم دکتر نصیبه رستمی ...کارش خیلی خوبه مطبشهم خیلی تمیزه و بخاطر کرونا خیلی رعایت می کنن ..الانم مشاوره آنلاین داره ... متونی مشاوره بگیری و سوالات بپرسی ...و این که مطبش تو تهرانه .. تو اینستا یا گوگل سرچ کنی میتونی پیداش کنی من الان ادرس سایتش گم کردم