2777
2789
عنوان

بیماری

103 بازدید | 16 پست

با عصابانیت و ناراحتی از مطب دکتر بیرون اومدم.

دکترایی که جز پول هیچ چیز دیگه ای براشون مهم نیست ، حتی سلامت جون آدمایی که سالها براش درس خوندن و آموزش دیدن و بهشون یاد دادن که هیچ چیز از انسانیت و کمک به مردم مهم تر نیست.

اما متاسفانه اینطوری نیستش ، دنیاشون دنیای وحشتناکیه و اگه پول یا قدرت نداشته باشی سریع تلف میشی.

دلم برای آدمایی که باهزار تا زور التماس از منشی مطب وقت میخوان و اونم با عصبانیت جوابشون رو میده میسوزه ، و دلم برای خودم که سالهاست درگیر بیماری و دکتر و داروام اما دریغ از بهبودی.

سلامت نعمت گرانبهایی که تا وقتی داریش قدرشو نمیدونی.

.

همه دکترا عین هم نیستن 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید باورش سخته  از هر هزار دکتر یکی خوب باشه

این دکترای بد ۸۰ درصدشون همون سهمیه هان نه معلومات دارن نه وجدان  اسم بقیه ی دکترارم خراب میکنن 🤦🏽‍♀️

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
آره ولی اکثر دکترای باتجربه و معروف همینطورن

انشالله هر چه زود تر حالتون خوب بشه 🤲🏾