2777
2789
عنوان

اموال

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا مگه قراره بمیری عزیزم دوما شاید می‌خوان ذهنتو پرت کنن که میگن بچه میخوای برای چی

نه میشناسمشون یکبار باردار شدم متاسفانه سقط شد همشون ناراحت بودن تبریک هم نگفتن بابام میگه دخترام شوهر نکنن میخاستم شوهر کنم اینقدر بابام ناراحت بود میگفت هی ازدواج نکن مثل خواهرات باش  فقط پسرم زن بگیره اونم چی یه زن گرفته کثافت چشمش به اموال پدر مادرمه زنیکه دزد 

خدایاشکرت

آخه اگه بنامش بزنی دور از جونش اگه اون اتفاقی براش بیفته اونوقت چی؟ خانوادش حقتو بهت میدن؟ 

نمیدونم اما میگن که وصیت کنم نمیتونم کل اموالمو وصیت کنم فکرش هم داغونم میکنه که برادر کثافتم ذره ای از مالم رو بخاد بخوره

خدایاشکرت

ایشون مهریشو اجرا گذاشته و تمام ارث رو بعنوان مهریشو گرفته

مطمئنم که فقط قضیه مهریه نبوده. مهریه که تمام اموال طرف شامل نمیشه.اینکار کرده بود که بعد مرگش بچه هاش زنشو آواره نکنن

من یک قناد عاشقم😍بعد از سالها به عشقم رسیدم
مطمئنم که فقط قضیه مهریه نبوده. مهریه که تمام اموال طرف شامل نمیشه.اینکار کرده بود که بعد مرگش بچه ه ...

از کجا میتونم سوال بپرسم برای چنین چیزی واقعا نمیخام بعد از مرگم کسی از اموالم چیزی ببره 

خدایاشکرت

نمیدونم اما میگن که وصیت کنم نمیتونم کل اموالمو وصیت کنم فکرش هم داغونم میکنه که برادر کثافتم ذره ای ...

از یه وکیل مشاوره بگیر. اینقدرم  فکرای منفی نکن. بعد کاش اگه شرایطشو داری سرپرستی یه بچرو میگرفتی زندگیت دگرگون میشه

من یک قناد عاشقم😍بعد از سالها به عشقم رسیدم
مطمئنم که فقط قضیه مهریه نبوده. مهریه که تمام اموال طرف شامل نمیشه.اینکار کرده بود که بعد مرگش بچه ه ...

ن عزیزم

یا قبل فوت منتقل کرده بود بنام خانمش

یا مهریشو اجرا گذاشته و ب نرخ روز محاسبه شده و تمام اموال شوهرش، ب اندازه مهریشو شده

کاری ک زنعموم کرد و مهریشو از، اموال عمومی خدابیامرزم گرفت و خب برا بچه هاش ی هزاری ام نمومد