2777
2789

منم :///

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش  پیشم بودی...انقدر دلم میخواد با یکی  حرف  بزنم  که حالش  بد  باشه منم حالشو خوب کنم...اصولا کارم اینه  همیشه همینم...ولی  الان خودمم احتیاج دارم به اینکه یکی ازم انرژی مثبت بگیره

منم همینطور 10 ماهه با یه پسر مجازی آشنا شدیم خیلی وابسته هم شدیم خیلی زیاد 

برا شرایط خونوادگی که دارم مجبورم ازدواج کنم تا از شر اینا خلاص بشم 

چند تا خاستگار داشتم بابام گفت مجبوری به یه نفر جواب مثبت بدی دیروز زنگ زدم به خواهر یکیش البته با کلی گریه و غم و غصه گفتن که به داداشش خبر میده امروز داداش بزرگش زنگ زده که برادر خانومم تو رو میخواد 

برادر خانومش میشه پسر عموم و من نمی‌دونم چیکار کنم از یه طرف عاشق سهیلم از یه طرف نمیدونم امکان داره منو اون به هم برسیم یا نه و نمیدونم به کدوم جواب مثبت بدم  

تو رو خدا دعامون کنید