2777
2789
عنوان

یعنی چی

111 بازدید | 15 پست

پس این سایت چیه؟ اون خانم ک از رابطه پرسیده بود شاید واقعا نمیدونست چرا گزارش میدین خب پس بهم بگین ج سوالی بجا؟

اگ‌نی نی سایت پس چرا از افسردگی مادر شوهز خاهر شوهر مانتو اینا طوری نیس

اما رابطه اینا ک مربوط  نی نی ایناس تعلیق

خجالت بکشید حتی اگ یکی هم ب اشتباه تایپک زد  اینجوز جرف زدن  بی ادبی حقش نیس ن من پیغمبیر ن شما ن او بدبخت پاک بی گناه باشیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا 👌 ولی متاسفانه قوانین سایته نمی دونم چرا🙄

اخه یعنی چی خاهر اینجا حرف هرچیییی بشه حق درست اما رابطه نه یکی میگ به نظرتون خوب شدم میپرن بهش میگن مگ ما دکتریم

خب زشته گناه دارن بابا شاید طرف واقعااااا نمیدونه

خب اونب ک مجرد بیخود گرده۶اومد سایتی ک زنونه اس یعنی چی

آخه خیلیا بیمار جنسی هستن الکی میان سوالهای جنسی میپرسن قانون سایت هست که اینجور سوالها رو نپرسن

ببخشید ابجی ادم طرز صبحت یکی میفهمه اینجا رو گزاشتن ک یکی یچیزی بلد نیست نره تونت اینجا بگه راحت بهش یگن

اخه یعنی چی خاهر اینجا حرف هرچیییی بشه حق درست اما رابطه نه یکی میگ به نظرتون خوب شدم میپرن بهش میگن ...

اوهوم من اوایل فک میکردم سایت فقط برا اینجور سوالاس(ک بایدم باشه) ولی هرچیزی توش مطرح میشه بجز این موارد😕😑ک بخاطر عمومی بودن و بچه های کم سن و سالیه ک اینجان🙄😐

من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری
اوهوم من اوایل فک میکردم سایت فقط برا اینجور سوالاس(ک بایدم باشه) ولی هرچیزی توش مطرح میشه بجز این م ...

خب نیان به ماچه مشکل خودشون میگن نپرسید کم سن اینجاست خب باشه نیاد چکار کنیم حالا مثلا اونا هیچی نمیدونن😂

خب نیان به ماچه مشکل خودشون میگن نپرسید کم سن اینجاست خب باشه نیاد چکار کنیم حالا مثلا اونا هیچی نمی ...

بیشتر از ما میدونن 😂🤦🏻‍♀️

من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری