2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووف منم همین جوریم  درد معده نداری،؟؟

درد معدس دیگه .. اندوسکوپی برای معده انجام میدن .. دوهفتس هر چی دارو میخورم جواب نمیده فردا صبح بقیه الله وقت  گرفتم .میترسم انقد ترسوام دارم سکته میکنم 

درد معدس دیگه .. اندوسکوپی برای معده انجام میدن .. دوهفتس هر چی دارو میخورم جواب نمیده فردا صبح بقیه ...

من بعد بارداریم قرص زیاد خوردم. درد معده میگیرم.  مری م درد میگیره ‌ بین دو تا کتفم درد میگیره حتی قفسه سینه م  . چندین ماهه قرص میخورم.  ۲۰ ام نوبت دکتر دارم که اندسکوپی کنم‌ منم خیلی میترسم 

فقط یه چیزی شنیدم خیلی خوبه واسه معده میخوای بگم؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
درد معدس دیگه .. اندوسکوپی برای معده انجام میدن .. دوهفتس هر چی دارو میخورم جواب نمیده فردا صبح بقیه ...

شما درد مری نداری؟ صدات نمیگیره؟ احساس نمیکنی یه چیزی تو گلوته؟ 

من بعد بارداریم قرص زیاد خوردم. درد معده میگیرم.  مری م درد میگیره ‌ بین دو تا کتفم درد میگیره ...

من انقد اذیت میشدم انگار قولنج داشتم .. بعد ترسیدم قلبم باشه الان از بیمارستان اومدم گفت قلبت نی.. ولی هنو درد دارم بین دو کتفم .. 

شما درد مری نداری؟ صدات نمیگیره؟ احساس نمیکنی یه چیزی تو گلوته؟ 

من زیاد حرف میزنم صدام میگیره .. نمیدونم دقیقا مریم هست معدم هست کجامه .فقط. درد داره .. از رفلاکس شروع شد .. بعد درد پشتم .بعد که الان این حالتم 

من زیاد حرف میزنم صدام میگیره .. نمیدونم دقیقا مریم هست معدم هست کجامه .فقط. درد داره .. از رفلاکس ش ...

منم دقیقا همین جوریم 

ببین یه نفر گفت تا ۴۰ روز یکم کلم بروکلی رو با آب بجوشون هم ابش هم خود کلم رو بخور.  فقط یک ساعت قبل و بعدش چیزی نباید بخوری 

میگفت تا آخر عمر راحت میشی از درد معده 

اینو میخوام امتحان کنم شاید جواب داد