2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😭😭

131 بازدید | 11 پست

اینا علامت کروناس؟؟؟ بینیم کیپ شده و خیلی کم گلو درد دارم حالا بگید چیکار کنم کیپ شدن بینیم درست بشه دارم میمیرم میگم کاش درد داشتم سرفه داشتم ولی بینیم کیپ نمیشد ک خیلی برام عذاب اوره چیکار کنم درست شه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

ویکس بکن تو دماغت وا شه اگه دارین

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپری بینی بگیر بزن،

سریع خوب میشه؟؟؟ اسمش چیه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ویکس بکن تو دماغت وا شه اگه دارین

ندارم😭😭

ندارم😭😭

با اب نمک دماغتوتو بشورین

یه سوال دماغتون عمله؟

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
سریع خوب میشه؟؟؟ اسمش چیه

برا خوب شدنش که نه عزیزم، باعث میشه بینی از حالت خشکی و گرفتگی دربیاد، و راحتتر باشی، داروخانه بگو اسپری بینی میخام 

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
با اب نمک دماغتوتو بشورین یه سوال دماغتون عمله؟

نه عمل نیس چطور مگه

با اب نمک دماغتوتو بشورین یه سوال دماغتون عمله؟

با اب نمک بشورم خوب میشه سریع؟؟؟ 

نه عمل نیس چطور مگه

اخه گفتین کیپ شده و تا حالا نمیشده گفتم شاید عمل کردین

آب نمک باز میکنه فقط بگما میسوزونه ولی خب خوبه 

اخه گفتین کیپ شده و تا حالا نمیشده گفتم شاید عمل کردین آب نمک باز میکنه فقط بگما میسوزونه ولی خب خو ...

ن مریض شدم هروقتم مریض میشیم بینیم کیپ میشه حاضرم سرفه و گلو دردو تحمل کنم اما کیپ شدن بینی رو ن