2821
2789

اسپری

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین الان ازابریزش بینی وعطسه نخوابیدم🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧یه سیتریزین خوردم بینیم داره میسوزه ازبس بادستمال ابریزش بینی رو گرفتم😢

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

من دارم.. کل خانواده هم دارن.. قرص میخورم.. نئو تادین و مونته لوکاست.. اسپری هم دارم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اسپری چی؟ من فقط فکسوفنادین میخورم

ببین قویترین قرص نئوتادینه ( des loratadin)

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
همین الان ازابریزش بینی وعطسه نخوابیدم🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧💯یه سیتریزین خوردم بینیم داره میسوزه ازبس باد ...

دقیقا منم بینی داره میسوزه من کل صورتم میخاره چشمام دیگه قرمز میشه از بس میخارونم نوک بینیم هم اینقد خاروندم اعصابم خورد شد

منم امسال حساسیت گرفتم ...از بهارتا الان درگیرشم علایمش نثه کروناست 😂😂همیشه فک میکنم کرونا دارم ....الان سوزش گلو دارم ...نزدیک ۵ ماهه سوزش گلو ولم نمیکنه .....بهار که حالت تهوع و سرگیجه هم داشتم ...

بعصی وقتا نئوتادین میخورم ....اصلا غذای چرب نمیخورم . میوه زیاد میخورم ...اب نمکنم زیادغرغر میکنم

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
اسپری چی؟ من فقط فکسوفنادین میخورم

گلم به من دکتر تجویز کرده خود سر مصرف نکنین بهتره 

بکلورین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
منم امسال حساسیت گرفتم ...از بهارتا الان درگیرشم علایمش نثه کروناست 😂😂همیشه فک میکنم کرونا دارم .. ...

من امسال سال سوم که گرفتم

اصلا قبلا اینجوری نبودم

خارش گلو خارش گوش گرفتگی صدا

وااای یکی دوتا علائم نداره که

من امسال سال سوم که گرفتم اصلا قبلا اینجوری نبودم خارش گلو خارش گوش گرفتگی صدا وااای یکی دوتا علا ...

واقعا ...منم چن روزه  بینیم‌کیپ شده .... بخدا دیگه قاطی کردم هی میگم نکنه کرونا دارم .... 

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
من امسال سال سوم که گرفتم اصلا قبلا اینجوری نبودم خارش گلو خارش گوش گرفتگی صدا وااای یکی دوتا علا ...

من از اول عمرم دارم.. بابام هم داره.. عمه هام، پسر عمه هام هممون تو کلینیک آلرژی تهران پرونده داریم😂

ببین الان تو داروهات لوراتادین اگه داری یه دونه بخور