2777
2789
عنوان

بچه ها انگشتر نشونمو گم کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 39 پست
نه گلم نداره

ممنونم عزیزم حالا بگردم ببینم پیدا میشه زحمت کشیدی💗

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       
پیدا شد؟؟؟ من ک وقتی گم کردم ب خودم گفتم لیاقت ندارم هیچی داشته باشم😑 ولی بازم این غلطو تکرار میکن ...

ن عزیزم فعلن دیگ دنبالش نگشتم یه چن دیقه دیگ الان حوصله ندارم 😑

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم فعلن دیگ دنبالش نگشتم یه چن دیقه دیگ الان حوصله ندارم 😑

پیدا شد؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
پیدا شد؟

ن گلم صبح گشتم نبود طهرم همینطور مامانمم باهام گشت نمیدونم چیکار کنم عکسشو دارم اگ دیگ پیدا نشد میتونم از رو عکس بدلشو بگم بسازن 

ن گلم صبح گشتم نبود طهرم همینطور مامانمم باهام گشت نمیدونم چیکار کنم عکسشو دارم اگ دیگ پیدا نشد میتو ...

تو‌سطل آشغالو گشتین؟

آخرین بار حدودا یادت میاد کجا گذاشتی؟

تو دکوری، کیف لوازم آرایشی، زیر کابینت یا کمدی جایی...

حتی تو جیب لباساتم نگاه کن

اول بگرد خوب بعد...

آره میسازن یا برات سفارش میدن..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
تو‌سطل آشغالو گشتین؟ آخرین بار حدودا یادت میاد کجا گذاشتی؟ تو دکوری، کیف لوازم آرایشی، زیر کابینت ...

سطل آشغالو نگا کردم ولی خب بالاخره آشغالو باید انداخت دور دیگ اگ داخل اون باشه که هیچ

زیر کابینت و گاز و اینا رو نگا کردم نبود 

آخرین بار تقریبا یادمه رو اپن آشپزخونه بود

وقتایی که میخاستم ظرفا رو بشورم یا وضو درمیاوردم میزاشتم بغل شیرآب بعد تقریبا میشه گفت بزرگه داخلش جا نمیشه اگ بیفته

دیگ باید احتمالا بگردم دنبال جادو جنبل😂😑

این بدل چجوریه عکسشو دارم نشون بدم عین همون درست میکنن داداشم میگف جرمه و اینا از کجا معلوم اونو نبریم نفروشیم 😭😭

سطل آشغالو نگا کردم ولی خب بالاخره آشغالو باید انداخت دور دیگ اگ داخل اون باشه که هیچ زیر کابینت و ...

یاد خودم افتادم

منم دفعه آخر فک میکنم رو اوپن گذاشتم..

اما اون خونه اجاره ای بود

سطل آشغالم فک میکنم خوب گشتم

۵سال حدودا ازش میگذره..

خیلی بابتش غصه میخورم

بله، 

یاد خودم افتادم منم دفعه آخر فک میکنم رو اوپن گذاشتم.. اما اون خونه اجاره ای بود سطل آشغالم فک می ...

انگشتر نشونت بود؟

بعد رفتی خریدی

انگشتر نشونت بود؟ بعد رفتی خریدی

نه مادرم سر عقد بهم داد

خودش بیشتر من دوسش داشت

میخواستم بدم ب خودش..💔

نه مادرم سر عقد بهم داد خودش بیشتر من دوسش داشت میخواستم بدم ب خودش..💔

ای بابا 

دیگ فدای سرت ناراحت نکن خودتو

ولی یکی بهترشو بخر هدیه بده به مادرت