2777
2789
عنوان

بچه ها انگشتر نشونمو گم کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 39 پست

حسابی بگرد همه جا رو 

سوره توحید رو ده بار به صورت نصفه بخون بعد که پیدا شد کامل بخون امیدوارم پیدا بشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=205767331]انشالله که پیدا میشه تو آشغالا یا ظرفشویی و گشتی؟ شاید خدایی نکرده موقع ظرف شستن افتاده تو آشغالا[/QUOTE

تو آشغالا ن اگ باشه دیگ انداختیم که اونجا نی تو ظرفشویی و کابینتا نگا کردم نبود

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       
نکنه قاطی آشغالا رفته؟

ن عزیز

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       
سوره اذاجاً بخون.

اذا جا نصرالله منظورته

مامانم یه ذکری میگ اینجور موقع ها ردخور نداره تاحالا نشده بگ و پیدا نشه الان خاطرم نیست متاسفانه😑

بیزحمت میشه بپرسی بگی بهم

تو سطل آشغالو نگاه کردید؟؟ یا زیر یخچالو گاز 

نگا کردم نبود

باشه عزیزم فردا میپرسم اگ پیدات کردم میفرستم برات اگ نه تگم کن لطفا

لایکت میکنم از طریق اعلان برات میاد بیا زیر همین پست بگو من میخدنم مرسی ازت💗💗

عزیزم تو نت پیداش کردم  ۳۶۰ مرتبه نورالله ناظر

ممنونم ازت گلم

بعد فقط اینکه اولش (یا) نداره 

مثلا( یا نورالله ناظر )

خدا کنه پیدا شه دیگ غلط کنم دستم کنم میزارمش تو جعبه

پیدا شد؟؟؟

من ک وقتی گم کردم ب خودم گفتم لیاقت ندارم هیچی داشته باشم😑 ولی بازم این غلطو تکرار میکنم🤦🏻‍♀️

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خدا کنه پیدا شه 

ان شا الله

۷تا سوره قدر نذر کن. یکیشو بخون، بقیه رو بذار برا وقتی ک پیدا شد بخون. زود پیدا میشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴