2789
عنوان

خیانت

120 بازدید | 10 پست

بچه ها چ خبرهههه چ خبرررهه چرا انقد هر جا میرم خیانت همین امروز ۳ تا ابنجا تایپیک خیانت دیدم تو اینستا ک راه ب راه مامانم با شوهرمه خواهرم با شوهرمه شوهرم با خواهرش رابطه جنسی داشته بسه دیگ تو رو قران حالم بهم‌خورد بخدا اشکم در میاد بعضیا رو میخونم چرا انقد زنا کثیف شدن ک‌ ب مردا اجازه میدن بهشون نزدیک شن اونم مردای متاهل یا اینایی ک دوس دختر دارن بخدا منم ی بار دوستم با دوس پسرم بود  پیانا رو دیدم همش تقصیر اون هرزه دوستم بود بخدا زنا مقصرن اگ‌زنا هیچکدومشون ب هم‌جنسشون خیانت نکنن اینطور نمیشه اخه دیگ‌ادم جرعت نمیکنه شوهرشو تا خونه‌مامان بابای خودش ببرع طرف خوندم نوشته شوهرمو مادرم رابطه داشتن خودم دیدم ....وای وای خدایا خسته شدم دیگ اصن میخونم انگار قلبم تیکه تیکه میشه من هر کدوم از دوستام شوهر یا دوس پسر داشتن نزدیک شوهراشون و دوس پسراشون نشدم ک مبادا فک‌کنن من میخام جلوشون ناز بیارم حالا چرا بعضیا اینجورین واقعن انقد بعضی خانواده ها بی بند و بارن؟

اره،،همینقدر دنیا جای بدی شده،،،همینقدر دنیا کثیف شده

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیاش الکی...زیاد درگیر نشوو...البته بعضیاشم واقعیته...خیانت زیاد شده....جامعه رو به نزول و فساده.. ...

اخه من ب چشای خودمم حتی دارم میبینم فک‌کن یکیو میشناسم طرف رفته میخاسته با زن عموش رابطه داشته باشه اصن غیرت مردانگی همه چی رفته دیگ‌چیزی ب اسم وفاداری نیس اخرشم مردا میگن چرا فلانی بکنه ما نکنیم انگار رقابیته

واقعا آخه لامصبا دیگه داماد با مادر زن ، برادر و خواهر و اینجور چیزا تو کتم نمیره آدم فکرشم میکنه یه ...

من ی بار مصاحبه دکار هلاکویی گوش دادم طرق خودش میگف دارم روانی میشم شوهرم با مادرمه دو دفم تو پیجا مشاوره دیدم دیگ‌پشمی برام‌نمونده

واقعا آخه لامصبا دیگه داماد با مادر زن ، برادر و خواهر و اینجور چیزا تو کتم نمیره آدم فکرشم میکنه یه ...

اصن فک‌کن‌مامانت خواهرت دلسوزتن بیان همچی کاری بکنن ای خدا😭😭😭

اخه من ب چشای خودمم حتی دارم میبینم فک‌کن یکیو میشناسم طرف رفته میخاسته با زن عموش رابطه داشته باشه ...

آره درسته....از وقتی اومدم نی نی ...حالم از شنیدن کلمه اژدواج ...عشق ...دوست داشتن..و...بهم میخوره