2777
2789
عنوان

لگنه چیه

33 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

من هفته۳۴ بارداریمه

وسط پاهام زیر شکمم یه استخون درد دارم

نمیدونمم کجامه

از اول این دردو داشتم ولی نه در این حد موقع تکون خوردن خیلی دردم میگیره

به نظرتون چیه؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
طبیعیه عزیزم بچه که کم کم میاد تولگن درد بیشترمیشه

اوف به زور از زمبن بلند میشم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوف به زور از زمبن بلند میشم

درد استخوان عانه هست من داشتم دردش رو‌تا لحظه زایمان باهام بود بعد از اون بکل از بین رفت  

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
درد استخوان عانه هست من داشتم دردش رو‌تا لحظه زایمان باهام بود بعد از اون بکل از بین رفت  

آخه دردش جوریه پهلو ب پهلو میشم درد میگیره میخوام پاشم درد میگیره

آخه دردش جوریه پهلو ب پهلو میشم درد میگیره میخوام پاشم درد میگیره

اره همونه بزن تو‌نت بخون استخوان عانه هست بالای واژنه تیر میکشه انگار که میخواد بشکنه 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏