2777
2789
عنوان

کلاس

57 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من تدریس درس زبان انگلیسی میکنم به کودکان و نوجوانان از پایه (یا هر سطحی که در اون قرار دارن)😍و همچنین مادرانی که در این دوران در سطح پایینی از زبان انگلیسی قرار دارن🥺

تدریس با هزینه بسیار کم (در صورت تدریس همزمان به مادر و فرزند یا دو فرزند یا دو دوست تخفیف ویژه داریم)🥳💰

✅کلاس های منظم🏫

✅بدون اتلاف وقت🕜

✅با سابقه بالا در زمینه تدریس انگلیسی در اموزشگاه های معتبر👩‍🏫

✅دارای مدرک اموزگاری ttc

✴از تابستون خود و فرزندانتون به بهترین نحو استفاده کنید💙💛

جهت هماهنگی درخاست دوستی بدید🎊

تدریس زبان هفتم و هشتم و نهم و دهم پذیرفته میشود💜

برای شرکت در کلاس ها هیچ محدودیت سنی وجود ندارد😍🌹با هر سطحی که در ان قرار دارید🌹

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

هزینه  اش چقدره؟

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

هزینه  اش چقدره؟

بستگی ب سطح فراگیر داره عزیزم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادرم ۹ سالش هست ولی خوب تا الان کلاسی نرفته 

پس مبتدی هست

عزیزم من ۷ سال سابقه تدریس در موسسات رو دارم

و مدرک اموزگاری تی تی سی رو هم دارم پس نگران تجربه نباش

از پایه شروع میکنیم و انشالا پیش میریم

هزینش هم ۱۰ جلسه ۱۸۰ تومن هست

و در فضای واتس اپ هم انجام میشه

برادرم ۹ سالش هست ولی خوب تا الان کلاسی نرفته 

اگر هم بخاید میتونیم یک جلسه امتحانی براش برگزار کنیم...رایگان