2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 53 پست

بعد اینکه دکترم انواع غذا و خوراکی برام گذاشته بود من اینا رو از همه شون بیشتر دوس داشتم و از خوردنشون لذت نیبردم

کالریا رو میزانشون رو ارزیابی کردم  به اندازه اون کالریا که تو فلان وعده گفته بود بخورم میخوردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد اینکه دکترم انواع غذا و خوراکی برام گذاشته بود من اینا رو از همه شون بیشتر دوس داشتم و از خوردنش ...

چندتا میوه داشتین توی رژیمتون من سه تا دارم . چقدر زیاد توی ماه کم کردین .ورزش میکردین ؟ سایزم زیاد کم کردین ؟

هر میوه ایی که دوس داشتم یه واحد میتونستم بخورم الا موز که باید نصف میکردم

میوه های ریز رو یه لیوان گذاشته بود

اره دکتره وقتی برگشتم پیشش تعجب کرد 

سایزو بیشتر از وزن کم کردم دقیق نصف شدم😂

املت کلم؟توش تخم مرغ داره ؟

من دراوردی بود چون عاشق کلمم و خیلی زیاد ادمو سیر نگه میداره اونو انتخاب کردم

یه دونه گوجه فرنگی میزدم به رنده

کلمو میذاشتم بپزه له میکردم با گوجه فرنگیه قاطی میکردم درشو میذاشتم باهم جا بیفتن یه دونه تخم مرغم میزدم تنگش بعد قشنگ قاطیشون میکردم

تو خونه بالا پایین میپریدم حرکات ایروبیک گهگاهی انجام میدادم  رقص میکردم بیشتر رقص میکردم

تثبیت بگیرین ک برنگرده ببخشید زیاد سوال میکنم چ مدل کلمی منظورتون ؟

تثبیت بگیرین ک برنگرده ببخشید زیاد سوال میکنم چ مدل کلمی منظورتون ؟

اتفاقا انقد اطرافیانم گفتن صورتت اب رفته زشت شدی دیگه ادامش ندادم و دوباره شروع کردم پرخوری و باز اضاف کردم

نه خواهش میکنم این چه حرفیه

گل کلم

اتفاقا انقد اطرافیانم گفتن صورتت اب رفته زشت شدی دیگه ادامش ندادم و دوباره شروع کردم پرخوری و باز اض ...

همون آدما وقتی چاق میشی باز میگن چقدر چاق شدی ... املتتون و امتحان میکنم ببینم چ طعمی داره😂

2790
2778
2791
2779
2792