2777
2789
عنوان

تک فرزندا

97 بازدید | 6 پست

خوش به حالتون هیچ کس دیگه ای جز شما نیس 

همه چی مال خودتونه 

همه توجها به شماس 

من خودم ۷ سال تک فرزند بودم 

واقعا بعضی وقتا به خودم فحش میدم که چرا اشکامو به خاطر داشتن خواهر برادر هدر دادم همش میگفتم چرا من تنهام ولی الان که دارم نگا میکنم میبینم تک بودن خیلی عم خوبه 

لطفا بچه هاتونو با آوردن یه  بچه دیگه نابود نکنید 

دیدم هر وقت که میبینمت نمیتونم چشامو از روت بردارم یاد آفتابگردون افتادم ... (بردیا بهادر)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه تک فرزند بودی آه و ناله سر میدادی که ای وای تنهام ای داد تنهام،من همیشه تو بحث تک فرزندی نظرم اینه که سعی کنید بچه ها رو راضی از شرایط موجود بار بیارید وگرنه انسان در هر شرایطی یه چیزی واسه غصه خوردن پیدا میکنه اینم اثبات حرفم

اصلا با نظرتون مخالفم، حتی به نطر من اگه قراره یه خانواده دوتا فرزند داشته باشه خوبه که دوتاش همجنس باشه، دوست ندارم یکی دختر و یکی پسر باشه چون یه جورایی تک فرزند محسوب میشه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی