2777
2789
عنوان

عکس رنگی

87 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من رفتم عکس رنگی گرفتم قبلش خیلی ها منو ترسوندن شبش از ترس خواب نرفتم قبلش فقط یه دونه مفنامیک خوردم دردش خیلی کم بود چند ثانیه درد پریدی فقط داشتم اصلا حرف اوناکه میگن درد داره گوش ندین 

ایشالا برا منم کم درد باشه

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا من که خیلی درد داشت.بستگی به آستانه تحمل درد خودتم داره.من اونقدر بی حال شدم که دکتره فکر کرد بی ...

من جایی که رفتم موادش خارجی بود شایدازاون بوده 

برا من که خیلی درد داشت.بستگی به آستانه تحمل درد خودتم داره.من اونقدر بی حال شدم که دکتره فکر کرد بی ...

عزیزم شما باردارشدین ؟ من لوله سمت راستم گرفتگی داشت 

من که نمیدونم خارجی بود یا داخلی ولی همون دستگاه رو که گذاشت و انگار داشت پیچ میکرد داخل خیلی دردم گ ...

آخی عزیزم ولی خیلی ها میگن بعد عکس باردارشدن

عزیزم شما باردارشدین ؟ من لوله سمت راستم گرفتگی داشت 

من سال ۹۷ رفتم.مشکلم تنبلی تخمدان بود با داروهای شیمیایی باردار نمیشدم دکترم گفت چون سزارین قبلی داشتی ممکنه لوله هات چسبندگی داشته باشه ولی سالم بودم. بهمن پارسال بدون دارو باردار شدم

من سال ۹۷ رفتم.مشکلم تنبلی تخمدان بود با داروهای شیمیایی باردار نمیشدم دکترم گفت چون سزارین قبلی داش ...

منم تنبلی دارم با دارو فلیکول خوب دارم ولی باردارنمیشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز