2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 24406 بازدید | 32 پست
من از اول عروسی رژیم گرفتم،چون میخواستم زود بچه دارشم امایکسال تو اقدام بودم،کل یکسال رو رعایت کردم

راستی هم جاریم هم خواهرم بادکش رحم انجام دادن اما من نکردم،بعدشم اگه نذرکنی بچه ات پسر باشه اسمشوبذاری محمد،به امیدخدا پسرمیشه،اینو دوستم از مفاتیح خونده بود انجام داد،اسم پسرشم گذاشت محمد صدرا

آره،شاید 4یا5بطری بزرگ کاسنی خوردیم هم خودم هم شوهرم،از عطاری فلفل سیاه نکوبیده بگیر،هرشب 3تا مثل قر ...

عزیزم شما تحت نظر بودی یا خودت رژیم گرفتی؟ دارویی قرصی مصرف کردی؟ دکتربرات سونو فولیکول نوشت یا برای شوهرت آز اسپرم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما تحت نظر بودی یا خودت رژیم گرفتی؟ دارویی قرصی مصرف کردی؟ دکتربرات سونو فولیکول نوشت یا برای ...

یه بار رفتم دکتر برنامه غذایی داد،بقیه شم خودم ازگوگل و عطاری گرفتم،نه هیچکدوم انجام ندادم

آره،اینو یادم رفته بود،تخم هویجم بجوشونی بخوری،تخم هویج زرد یازردک،من از عطاری گرفتم

یه چیز دیگه اینکه بلافاصله بعداز تموم شدی پریودی اقدام نکن باید نزدیک تخمک گذاری باشه،از اول پریودی بشمری میشه 14امین روز،یه چیزی شبیه بی بی چکه داروخانه داره،اسمش یادم نیست فکر کنم کیت تخمک گذاری باشه،مثل بی بی چک استفاده میکنید اگه دو خط افتاد یعنی زمان تخمک گذاریه،دقیق یادم نیست باز سرچ کن دقیق بخون

آره دوقلو پسر دارم،به جارمم دادم جواب داده،به خواهرمو دادم پسرش یه ماهشه،فقط برگه ای که دکتر نوشته ب ...

عزیزم برگه ای که میگی رو پیدانکردی هنوز؟؟ دکتر کی بود ؟؟توروخدا جواب بده 

خدایا منو جز خودت محتاج احد و ناسی نکن🙁😢💔

دکترم ب من گفته نوشابه زیاد بخورم واسه پسر دار شدن

خیارشور.چیپس.پفک.مصرف نمک رو زیاد کنم.

خیار و گوجه و هویج هم گفته بخورم چون پتاسیم داره و رحم رو قلیایی میکنه..

گرمیجات هم میخوریم.فلفل نکوبیده.ناشتا هم عسل و سیاه دونه.موز.کشمش.چایی نبات با دارچین و زنجبیل.

تخم هویج هم میخوام ۳ روز اول پریودی بخورم.

توت فرنگی هم گرفتم چند روز مونده ب اقدام و روز اقدام میخوام بخورم

با روغن سیاه دونه هم هر شب زیر شکممو ماساژ میدم.

اصلا به روش تغذیه اعتماد نکنید من دوسال رژیم و.... با تمام جزییات مو به مو اجرا کردم زمان لقاح هم رعایت کردم ولی برعکس شد اگر کسی براش مهم بهتره ریسک نکنه و با آی یو آی تعیین جنسیت کنه ممکن وقت ببره ولی خب به نتیجه دلخواه میرسی

@لوبیا۹۹

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖