2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

24406 بازدید | 32 پست

سلام.میخوام اگه کسی رژیم کامل پسرزایی رو داره که گفته مرد چی بخوره چی نخوره و زن هم همینطور..حالا تو این سایت توی تاپیک خاصی .یا تو پیج یا کانالی جایی ..میخوام کامل باشه ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من گرفتم،ولی برگه اش رو گم کردم،فقط یادمه تا 40روز هم خودم هم شوهرم هرروز پسته،خرما با ارده کنجد،ویتامین ای،گوشت بوغلمون،فلفل سیاه نکوبیده ،عرق کاسنی،انبه،موز،میخوردیم،فلافل تند،زیاد بخورید،نخودآب،آبگوشت گوسفندی،هرروز دارچین و زنجبیل تو چایی میریختم

عزیزم جواب داد؟ 

آره دوقلو پسر دارم،به جارمم دادم جواب داده،به خواهرمو دادم پسرش یه ماهشه،فقط برگه ای که دکتر نوشته بود گم کردم،توسایت نگاه کن،فقط عجله نکن،من یکسال رو مزاج خودم شوهرم کارکردم،چون خودم 6تادختربوددیم مامانم خیلی حرف شنید واسه همین شکم اول رفتم دکتر رژیم پسر گرفتم

عزیزم جواب داد؟ 

سردیجات نخور،رحم روگرم نگه دار،تعیین جنسیت بامرده ولی بدن زنم باید گرم باشه تا جواب بده،اول خوب سرچ کن مطالب زیادی هست بعد برنامه ریزی کن،عجله نکن بزار چند ماه مزاحمتون گرم بشه،فقط باید هزینه کنی،من خودم یه النگو فروختم موادغذایی خریدم،به نظرم ارزششو داره

سردیجات نخور،رحم روگرم نگه دار،تعیین جنسیت بامرده ولی بدن زنم باید گرم باشه تا جواب بده،اول خوب سرچ ...

درست میگین عزیزم.چشم..شما چند وقت رژیم گرفتین؟ کاسنی هم خوردین

کآش اون برگهه بود

آره،شاید 4یا5بطری بزرگ کاسنی خوردیم هم خودم هم شوهرم،از عطاری فلفل سیاه نکوبیده بگیر،هرشب 3تا مثل قرص با آب قورت بده،چیزای شورمثلا خیارشورچیپس وپفک زیاد بخور،غذای تند وشور طبیعتش گرمه،دوغ وماست وکاهو ترشی،اصلا نخور،لبنیاتم دخترزاس اصلانخور

درست میگین عزیزم.چشم..شما چند وقت رژیم گرفتین؟ کاسنی هم خوردین

من از اول عروسی رژیم گرفتم،چون میخواستم زود بچه دارشم امایکسال تو اقدام بودم،کل یکسال رو رعایت کردم