2777
2789
عنوان

به نظرتون کروناست؟

118 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من از پریشب گلودرد دارم  از دیروزم تبو سردرد و بدن درد 

به نظرتون کروناست؟

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اویلش هست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

والا الانکه بری دکتر بگی دماغم میخاره میگه کرونا داری

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

اهوم 🤦‍♀️

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!

دیگه چی می‌تونه باشه؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

دقت کردین دیگه کسی سرما نمیخوره همه کرونا میگیرن😁  

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

اره واقعا دیگه اسم همه مریضیا تغییر کرده شده کرونا..سکته کرونا سرماخوردگی کرونا پادرد کرونا سردرد کرونا بیحالی کرونا چی کرونا کجا کرونا😑😐

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
دقت کردین دیگه کسی سرما نمیخوره همه کرونا میگیرن😁  

تو اخبار خانم دکتره گفت....دیگم سرماخوردگی آنفولانزا نیست.... هرچی چی هست کروناس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره واقعا دیگه اسم همه مریضیا تغییر کرده شده کرونا..سکته کرونا سرماخوردگی کرونا پادرد کرونا سردرد کر ...

باور کنین دکون دستگاه درست کردن به این هوا دارن مردم و میچاپن، با فروش قرص و دوا یا سیتی اسکن ریه خوب پول به جیب میزنن.   منکه به تستاشونم اعتمادی ندارم هرکی تست میده میگن مثبته