2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا؟میخام برای آموزش پرورش شرکت کنم از ی طرف شنیدم رشته ارتباطات رو دانشکده صداسیما میخاد .موندم دور ...

دفترچه پارسال رو دانلود کنید ببینید با روانشناسی جدب ارشد داره یا کارشناسی ...سنتونم درنظر بگیرید 

صداو سیما هم چک کنید 

دفترچه پارسال رو دانلود کنید ببینید با روانشناسی جدب ارشد داره یا کارشناسی ...سنتونم درنظر بگیرید&nb ...

پارسال شرکت کردم استخدامی با لیسانسم مهندسیه تک ظرفیتی بود و بومی نبودم قبول نشدم . روانشناسی برای معلمی دبستان و دبیرروانشناسی و مشاوره مدارس میخان .ولی غیرانتفاعی رتبم میرسه ۳۰۰۰شدم.

اون یکی رو ۱۵۰شده رتبه ام.علوم ارتباطاته.با ارشدش فقط دبیراجتماعی تک ظرفیتی میتونم شانسم کمتره تو استخدامی ولی دانشکده صداسیما شبانه میتونم برم.نمیدونم کدوم آینده اش بهتره

پارسال شرکت کردم استخدامی با لیسانسم مهندسیه تک ظرفیتی بود و بومی نبودم قبول نشدم . روانشناسی برای م ...

اگر مطمینی که تو دانشکده صداو سیما بعدش استخدامی قطعا برو اونجا 

چون به هرحال قبولی کتبی مهم نیست مصاحبه تخصصی و رقابت های بعدیشم هست ..صداو سیما اگر بی دردسر برو اونجا 

درامد جفتشون تو یک رنجه

اگر مطمینی که تو دانشکده صداو سیما بعدش استخدامی قطعا برو اونجا  چون به هرحال قبولی کتبی مهم ن ...

برای روزانه ها تعهد استخدام دارن من نمیتونم روزانشو بزنم چون شرط سنی ۳۰سال داره من ۳۵ام .فقط میتونم شبانه  مدیریت رسانشو بزنم .ک گفتن تعهدی واس استخدام شبانه ها نمیدن .

روانشناسی رو هم بالینی رو بهتر درصداشو زدم .شنیدم بالینی خوبه ولی چون لیسانسم مهندسیه نمی‌دونم قبولم میکنن یا نه .چون حداد عادل پارسال گفت تغییر رشته ای هارو راه نمیدن ولی بعضی سایتها گفتن تصویب نشده وچون بالینی دوسدارم شرکت کردم الان نمی‌دونم چجوری انتخاب رشته کنم ک پشیمون نشم