2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب هیچ عنوان اخه نمیخام دیگه رفت وامدی باشه یاحتی نگاش کنم کاری کلا بهش ندارم 

قهر چیه عزیزم،خوب دوست نداری باهاش رفت و آمد نکن،صحبت هم نکن.هرچقد هم با هرکس رابطه تون بده حد اقل جای سلام خداحافظ باقی بزارید که دشمن شاد کن نشید و با رفتاراتون اطرافیان رو هم آزار ندید.فکر میکنید کسی دوست داره جایی حظور داشته باشه که دونفر از حاظرینش از هم متنفرن؟چه فضای مسمومی میشه برای بقیه

قهر چیه عزیزم،خوب دوست نداری باهاش رفت و آمد نکن،صحبت هم نکن.هرچقد هم با هرکس رابطه تون بده حد اقل ج ...

من خیلی کم میبینمش اونم شاید خونه پدرشوهرم عید ب عیدی خونه کسی دیگه نمیبینمش

میشه تعریف کنی علت اختلافتون چیه

عزیزم خودش متولد ۶۳ وبرادرشوهرم همسن منه ۷۰ ویسال نیمه عروسی کردن بشدت دعوا دارن وچندبار شوهرم راهنمایی کرد داداششو خلاصه میگم ورفته گفته من وشوهرم گفتیم اون طلاق بگیره وکلی حرف چرت ک اصلا حتی خانواده شوهرم باور نکردن چون من ۱۰ساله عروسشونم ومیشناسنم منم گفتم کات تا اخرعمرش

عزیزم خودش متولد ۶۳ وبرادرشوهرم همسن منه ۷۰ ویسال نیمه عروسی کردن بشدت دعوا دارن وچندبار شوهرم راهنم ...

برای ما هم اینجور پیش اومده

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
من خیلی کم میبینمش اونم شاید خونه پدرشوهرم عید ب عیدی خونه کسی دیگه نمیبینمش

متوجه هستم چی میگی،منم به یکی از نزدیکان همچین حسی دارم و مطمینا این حس متقابله،اما اگه جایی همو ببینیم که شاید در سال دو یا سه بار بیشتر نباشه،سلام علیک خشک و خالی رو داریم

برای ما هم اینجور پیش اومده

من ب هیچ عنوان نمیبخشم کاری ک نکردم وگفته وخودش وهمسرش کلا هرروز جنگ ودعوا دارن تواین یسال ونیم الانم بچه دارشدن براچی رفت وامد کنم بازبره بگه

متوجه هستم چی میگی،منم به یکی از نزدیکان همچین حسی دارم و مطمینا این حس متقابله،اما اگه جایی همو ببی ...

من حقیقتا نگاش نمیکنم حتی انگار وجود نداره ولی عید اومدم مهمون بود ازدر اومدم تو گفتم سلام ب همه واینکه پیش هیچکس نمیگم قهریم ومشکلات تعریف نکردم ولی نمیخام ب هیچ وجه بیاد خونم یابرم