سلام من باجاریم قطع رابطم وقرارم نیست ب هیچ عنوان خونش برم ن من ن شوهرم ولی شوهرم و داداشش باهام همکارن وخوبن...خونه هردومون تهرانه اومدیم شهرستان مسافرت وقتی رفتم خونه پدرشوهرم اوناهم اونجا بودن بچشم چندروزشه دنیا اومده بهش شوهرم پول کادو داد ومن بچش ک بغل مادرشوهرم بود رو چنددقه کوتاه بغل کردم بنظرتون کار بدی کردم فکرم مشغول شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم چه بدی اخه مگه دنیا چند روزه کینه رو بیخیال هر روز هزار نفر میمیرن فقط مهربونی میمونه😘از من میشنویی با جاریتم آشتی کن همه دور هم باشید هر خطایی که بوده خدا با تمام عظمتش میبخشه شما چرا نبخشی
نه چراکات کردی قطع رابطه باخویشاوندان حرامه من خودم باجاریه بزرگم حرف نمیزنم خونشونم نمیرم مگه مراسمی چیزی پیش بیادتمام چون جادوگره ودشمنمونه
السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
بابا بچه بازیا چیه،اشتی کنین تموم شه بره،دنیا دو روزه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن