ponyokhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 883 عنوان درد قفسه سینه 64 بازدید | 7 پست خانوما کسلیی که کرونا گرفتید درد قفسه سینه داشتید؟ چه حالتی بود؟اکثر علائمم خوب شده دکترم رفتم گفت تو نوجوونا اصلا ریه درگیر نمیشه ولی استرس دارم 🤦♀️ 1400/06/09 | 16:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36243 من دلشتم زیر جناغم درد میکرد و میخوارید...الانم تنگی نفس دارم
ponyokhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 883 من دلشتم زیر جناغم درد میکرد و میخوارید... الانم تنگی نفس دارم ماله من انگار بیشتر سر معدمه تا جناغ بعضی وقتام کتف چند سالتونه شما؟ خوب میشین ایشالا
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36243 ماله من انگار بیشتر سر معدمه تا جناغ بعضی وقتام کتف چند سالتونه شما؟ خوب میشین ایشالا ۳۲اره همونهمن زیربغل و بازوهامم کوفته است... هیچ علامت دیگه ندارم
ponyokhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 883 ۳۲ اره همونه من زیربغل و بازوهامم کوفته است... هیچ علامت دیگه ندارم نرفتین دکتر؟ ریه درگیر نشده بود؟اره دقیقا منم همه علائمم خوب شده فقط همینه شک دارم توهم میزنم یا چیز جدی ایه 😂
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36243 نرفتین دکتر؟ ریه درگیر نشده بود؟ اره دقیقا منم همه علائمم خوب شده فقط همینه شک دارم توهم میزنم یا چ ... دکتر رفتیم گفت خفیفه اکسیژن خونم خوب بوذ دیگه اسکن ننوشت...میتونه توهمم باشه...😁 من الان روز هفتم عالیم اصلا انگار ندارم فقط شبا یه ذره تنفسم سخت میشه
ponyokhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 883 دکتر رفتیم گفت خفیفه اکسیژن خونم خوب بوذ دیگه اسکن ننوشت... میتونه توهمم باشه...😁 من الان روز هفتم ... اره منم اکسیژنم زیر ۹۵ نیومد همش ۹۸ ۹۹ اصلا سی تی ننوشت گفت بدتر اشعه داره دیگه یه چند روز صبر کنم ببینم چی میشهمرسی عزیزم خیلی لطف کردیایشالا که زود خوب شین 💕
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36243 اره منم اکسیژنم زیر ۹۵ نیومد همش ۹۸ ۹۹ اصلا سی تی ننوشت گفت بدتر اشعه داره دیگه یه چند روز صبر کنم ب ... همچنین گلم... التماس دعا...