2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره خیلی خوبه اگ اصل باشه من میزنم ی از اون خوبا نیس ولی بدک نیس اما ارایشگا هس وقتی میزنه صورتو سفیر سفید میکنه بعد اصلاح هم جوش نمی‌زنیم و اون جوش هارو هن خشک میکنه پرسیدم از کجا میخری بهم نگفت با گلاب بزن خوبه

چجوری برای ارایش؟

قدیما پنکک نبوده که ی پودر سفیدی بوده برای بند انداختن می زدن ب صورت گردشم بلند می شد الانا نمی بینم کسی بزنه حتی تو ارایشگاه ها

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
قدیما پنکک نبوده که ی پودر سفیدی بوده برای بند انداختن می زدن ب صورت گردشم بلند می شد الانا نمی بینم ...

اخی قدیمیا چ ساده بودن

عمه منم پودر بچه میزد 😂

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد...💜🖇

من سفید اب یه زمانی با ابلیمو قاطی میکردم و خمیرش میکردم بعد میزدم به نقاط تیره...خداییش تاثیر داشت...

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
پرسیدم دیه😐

نه بابا انقدر محلول و کرم هست که اون خاصیتی نداره مثلا قبل بند می زدن جلوگیری بشه از جوش زدن 

خمیر روشور خیلی خوبه تو حموم بزنی صورت لیف بکشی لایه برداره قشنگ سلول های مرده پوستو می بره طولانی مدتم پوستتو سفید می کنه ولی من سفیدابو الان اینجا شنیدم لایه برداره !!!!

من سفید اب یه زمانی با ابلیمو قاطی میکردم و خمیرش میکردم بعد میزدم به نقاط تیره...خداییش تاثیر داشت. ...

سفید کرد؟

مثلا ارنج یا زیر بغل یا زانو؟؟

ابلیمو نمیسوزونه؟؟